Επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 120 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν Ιωνίας

Η συμπλήρωση 120 χρόνων δράσης και προσφοράς στην εκπαίδευση στον Βόλο και τη Μαγνησία της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» θα τιμηθεί με επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή για το κοινό,  περιλαμβάνει δρώμενα  και δράσεις με τη συμμετοχή παλαιών μαθητριών και σημερινών μαθητών, μουσικό πρόγραμμα καθώς και ιστορική αναδρομή με την προβολή σχετικών βίντεο και ανάλογων ομιλιών.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει θεατρικό δρώμενο που θα παρουσιάσουν παλιές μαθήτριες του Γυμνασίου  της τότε  Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «’Αγιος Ιωσήφ»   με τη σύμπραξη μαθητών της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου. Θα ακολουθήσει η  ιστορική αναδρομή  με σχετικές αναφορές και προβολή βίντεο. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου  της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου με τη διδασκαλία και διεύθυνση της μουσικού κ. Παπαγιαννοπούλου τη συνοδεία στο πιάνο της κ. Παπαδημητρίου καθώς και τη χορευτική ομάδα μαθητριών της Ε΄ και Στ΄ τάξης της διδασκαλίας της Εκπαιδευτικού Φυσικής  κ.Μπακαλέξη.

 

Τα 120 χρόνια της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου θα τιμηθούν με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών και Μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Βόλου «’Αγιος Ιωσήφ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.