«Οι Ηλίθιοι» περιοδεύουν στην Λάρισα

Η θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στην πόλη του Βόλου με την παραγωγή του έργου «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον, περιοδεύει στη Λάρισα και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας. Την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 21.00, στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ» της Λάρισας, θα παρουσιαστεί η σπαρταριστή κωμωδία που θεωρείται από τα αριστουργήματα της σύγχρονης παγκόσμιας δραματουργίας, έργο του Αμερικανού Νιλ Σάιμον, ενός από τους πιο πετυχημένους θεατρικούς συγγραφείς του εικοστού αιώνα, που παίζεται διαρκώς εδώ και 35 χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Η σκηνοθεσία του έργου, που ανεβαίνει σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ, ανήκει στον Γρηγόρη Γαλάτη και τη Μπέτυ Νικολέση, η σκηνογραφία στο γνωστό εικαστικό Αλέξανδρο Ψυχούλη, η επιμέλεια κοστουμιών στην Ασπασία Μπότα και τον Αλέξανδρο Ψυχούλη και η μουσική στον Τόλη Κόκκινο. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί : Γρηγόρης Γαλάτης, Θανάσης Ζέρβας, Βλάσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου, Σύνθια Μπατσή, Μπέτυ Νικολέση, Μπάμπης Παυλίδης και Αποστόλης Τσιρώνης.

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο «Καλτσάς» Παπαναστασίου 57, Λάρισα τηλ:2410532555. Τιμές εισιτηρίων: 5€ γενική είσοδος, 3€ φοιτητικό, μαθητικό, Αμεα

www.doepap.gr, fb: Τέχνες στο Βόλο fb: Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου-Δηπεθε Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.