Η Ματούλα Ζαμάνη τραγουδά στην Τσαγκαράδα

Σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου, στο προαύλιο της Νανοπουλείου σχολής στην Τσαγκαράδα,
η Ματούλα Ζαμάνη θα χαρίσει μια μελωδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια σε έναν ιστορικό ατμοσφαιρικό χώρο, καλεσμένη του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας.
Οι ήχοι της παράδοσης, του έρωτα, του ονείρου και της αντίστασης τους οποίους πάντα επιλέγει, υπόσχονται μία μαγική βραδιά.
Όπως λέει και η ίδια: «Μέσα σε όλη τη διαρκώς παρανοϊκή ”σιτσουασιόν”, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η βόλτα μας ξεκινάει. Με ανείπωτη λαχτάρα να μοιραστούμε μουσικές και ιστορίες και να ξεφύγουμε από την δυστοπική καθημερινότητα.
Επειδή η ζωή δεν αναβάλλεται, συναντιόμαστε αυτό το καλοκαίρι για να ανθίσουμε μέσα στα αγκάθια των καιρών. Επειδή είμαστε ινδιάνοι ανάμεσα σε καουμπόηδες». Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 13 ευρώ, Ταμείο 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης (από Τετάρτη 27/7/22) : ΒΟΛΟΣ : Μουσικός οίκος Κεχαΐδη, Κουταρέλια 39. ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ:Συνοικία Αγίας Παρασκευής: Aleca ‘s House, Agandi cafe . Συνοικία Αγίων Ταξιαρχών: Freedom cafe Συνοικία Αγίου Στεφάνου: – Mountain Escapes Canyoning ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΗΛΙΟΥ : Paralos all day bar
Οι πόρτες θα ανοίξουν 9.00 μμ Ώρα έναρξης: 9.30 μμ Η είσοδος στον χώρο για παιδιά κάτω των οκτώ ετών είναι δωρεάν. Πληροφορίες : 6947131454

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.