Η όπερα «Αγριππίνα» του Handel στο Αχίλλειο

Συνεχίζεται η σεζόν 2019-20 του βραβευμένου προγράμματος “The Met: Live in HD”, της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, με την όπερα «Αγριππίνα» του Handel, που θα προβληθεί στο κινηματοθέατρο Αχίλλειον, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 19:55.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η «Aγριππίνα», η επίκαιρη σάτιρα του Handel για τα πολιτικά και σεξουαλικά σκάνδαλα που κυριαρχούν στην εξουσία, κάνει πρεμιέρα στη σκηνή της ΜΕΤ με την έξοχη νέα παραγωγή του Sir David Mc Vicar. Για ακόμη μία χρονιά έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις παραγωγές του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD» που συνδέει απευθείας τη Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης με 70 χώρες σε έξι ηπείρους.
Η παράσταση διαρκεί 3 ώρες και 30 λεπτά και μεταδίδεται με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπότιτλους. Πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο «Δίαυλο», τηλ. 2421033692, Σκενδεράνη 11.
Οι επόμενες παραστάσεις του προγράμματος είναι οι ακόλουθες: Ο Ιπτάμενος Ολλανδός 14 Μαρτίου 2020, Tόσκα 11 Απριλίου 2020, Μαρία Στουάρντα 9 Μαΐου 2020.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.