Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει την παράσταση «Σκρούτζ»

Στις 12 Δεκεμβρίου, στο Αχίλλειον

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, όμως δεν είναι όλοι χαρούμενοι με την ιδέα αυτή. Όπως ο κλασικό ήρωας των παραμυθιών, ο «Σκρούτζ», ο οποίος την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου έρχεται στον Βόλο από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη και σε σκηνοθεσία της Δέσποινας Τσαχουρίδου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι παραστάσεις θα γίνουν στο Θέατρο Αχίλλειον στις 12.00, 16.00 και 18.00 με γενική είσοδο 7 ευρώ.

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας άπληστος τσιγκούνης που μισεί τα Χριστούγεννα και ότι φέρνει χαρά στον κόσμο. Την Παραμονή τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού του συνέταιρου, του Τζέικομπ Μάρλι και τον ενημερώνει ότι θα τον επισκεφτούν τρία πνεύματα, που θα προσπαθήσουν να του θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη. Θα καταφέρει να ξαναγίνει αυτός που ήταν και να γλιτώσει την αιώνια τιμωρία; Μια Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια με εφτά ηθοποιούς και μαγευτικά εφέ, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Παίζουν: Δομήνικος Τζήκος, Όλγα Μαρκούλη, Ελένη Χριστοφή, Ελίζα Κιτσικίδου, Στέργιος Μαδέρης, Περικλής Ματσαράγκας, Χάρης Κεβές