Οι τελευταίες κυκλοφορίες των εκδόσεων «Διόπτρα»

Το τελευταίο εκδοτικό πλάνο των εκδόσεων «Διόπτρα», περιλαμβάνει οκτώ νέους τίτλους που καλύπτουν τις κατηγορίες της ελληνικής πεζογραφίας, του αστυνομικού μυθιστορήματος, της προσωπικής ανάπτυξης, του ρομαντικού ιστορικού μυθιστορήματος και των παιδικών-εφηβικών βιβλίων. Επιπλέον, κυκλοφορούν 2 κασετίνες με βιβλία αγαπημένων συγγραφέων.

Στην ελληνική πεζογραφία, ο δημοφιλής συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας παρουσιάζει το νέο του μυθιστόρημα Φως μέσα στη θύελλα που ήδη συζητιέται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόκειται να υποστηριχθεί από έντονο προωθητικό πλάνο.

Στην κατηγορία της αστυνομικής λογοτεχνίας έρχεται το Τόσο πολύ αίμα, το 3ο βιβλίο της σειράς της V.M. Giambanco, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τους Times ως «μια πολύ δυνατή ιστορία από μια εξαιρετική συγγραφέα». O συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης μετά το δυνατό ντεπούτο του με Το Μίσος και Το Κάστρο, παρουσιάζει το νέο αστυνομικό του μυθιστόρημα σε σκανδιναβικό φόντο Ο χορός των νεκρών. Πρόκειται για τη νέα υπόθεση του επιθεωρητή Άντερς Οικονομίδη που «Θα συνεπάρει τους αναγνώστες του Jo Nesbo και του Henning Mankell» (Δημήτρης Καραθάνος – Athens Voice).

Στην κατηγορία της ψυχολογίας-προσωπικής ανάπτυξης, το νέο βιβλίο Για μια υπέροχη ζωή του συγγραφέα-φαινόμενο Robin Sharma, αποτελεί έναν αποτελεσματικό και πρακτικό οδηγό αυτοβελτίωσης, ενώ το Βρες τον χαμένο χρόνο του David Horsager μας μαθαίνει απλές στρατηγικές για την αύξηση της αποδοτικότητας και την εξοικονόμηση χρόνου.

Στα παιδικά-εφηβικά βιβλία των εκδόσεων Διόπτρα προστίθεται το 7ο και τελευταίο βιβλίο της επικής σειράς Spirit animals με τίτλο Η τελική επίθεση.

Οι εκδόσεις Elxis, εμπλουτίζονται με το Ένοχο μυστικό και το Φωτιά και πάγος, τα δυο νέα μυθιστορήματα της πλέον ευπώλητης συγγραφέως των New York Times Johanna Lindsey, που έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και στην Ελλάδα.

Όσο αφορά στις κασετίνες, κυκλοφορούν κασετίνα με τα κορυφαία αστυνομικά θρίλερ Α μπε μπα μπλομ και Γύρω γύρω όλοι της best seller σειράς του M. J. Arlidge και κασετίνα με τις δυο πρώτες συναρπαστικές ιστορίες της ακαταμάχητης οικογένειας Μάλορι, Αγαπάς μόνο μια φορά και Τυφλή αφοσίωση της συγγραφέως Johanna Lindsey.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.