Κερδίστε πρόσκληση για το «Sexy Laundry»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Με τον Σπ. Παπαδόπουλο και τη Ρένια Λουιζίδου, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου

Μετά από ατέλειωτα soldout, θερμή ανταπόκριση από το κοινό και έναν “θεατρικό γάμο” που έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά γεγονότα των τελευταίων ετών, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου θα βρίσκονται σε καλοκαιρινή περιοδεία και θα παρουσιάσουν στις6 Σεπτεμβρίου στον Βόλο στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα», την ξεκαρδιστική, τρυφερή και βαθιά ανθρώπινη κωμωδία SexyLaundry της MicheleRiml.Οι δύο ηθοποιοί επιστρέφουν στη σκηνή και… βάζουν ξανά πλυντήριο. Συναισθήματα, αγωνίες, νεύρα, γκρίνια, χιούμορ, αγάπη, σεξ — όλα μαζί στο πρόγραμμα για… ευαίσθητα! Βγάζουν τα συζυγικά τους «άπλυτα» στη φόρα, σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας, μέσα από μια παράσταση που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο χιούμορ, την τρυφερότητα και την αλήθεια των σχέσεων.
Σπύρος Παπαδόπουλος – Ρένια Λουιζίδου: Η χημεία τους αδιαμφισβήτητη και ο “γάμος” τους μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

Ένα έργο- ποίημα για την ερωτική ζωή του σύγχρονου ζευγαριού

Το θεατρικό έργο της MicheleRiml, “SexyLaundry” καταπιάνεται με τα ερωτικά αδιέξοδα και αποτελεί έναν ειλικρινή κωμικό καθρέφτη της ερωτικής ζωής των σύγχρονων ζευγαριών.
25 χρόνια γάμου, 3 παιδιά, λίγα παχάκια, ολίγη φαλακρίτσα, πολλή γκρίνια, πολλή ανασφάλεια, πολλή αγάπη και ολίγον sex. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα παντρεμένο ζευγάρι που αποφασίζει να “ξαναπαντρευτεί” και να αναζωπυρώσει τη σεξουαλική του ζωή.
Ο Λάρι και η Άλις βρίσκονται σ’ ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, και με το εγχειρίδιο “ΣΕΞ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ” ανά χείρας, αμήχανοι προσπαθούν να βρουν τη χαμένη ερωτική επιθυμία και το περασμένο μεγαλείο του πάθους τους.

Η παράσταση που σκηνοθετεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου με όπλα τους το χιούμορ και την ειλικρίνεια καθίζουν τον γάμο τους στο “ντιβάνι” της ψυχανάλυσης και μέσα σε ένα δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου αποδεικνύουν πως τελικά η δύναμη της αγάπης μπορεί να νικήσει τα πάντα.
Η δυναμική τους είναι και το κλειδί της παράστασης, καθώς με τις ερμηνείες τους, καταφέρνουν να δώσουν σάρκα και οστά στους χαρακτήρες και το κοινό μπορεί να ταυτιστεί, να συνδεθεί μαζί τους και να αναλογιστεί τη σημασία της επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και της ανανέωσης σε μια μακροχρόνια σχέση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος, Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Σκηνικά -Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη, Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας, Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος. Επικοινωνία – Γραφείο Τύπου: Μαρία Τσολάκη
Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος και Ρένια Λουιζίδου
Ημέρα: Κυριακή 6Σεπτεμβρίου, Ώρα:21:00, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα»
ΒΟΛΟΣ. Προπώληση εισιτηρίων:more.com.Στους χορηγούς επικοινωνίας το Ράδιο Ένα, η εφημερίδα ΜΑΓΝΗΣΙΑ και το magnesianews.gr

Κερδίστε πρόσκληση

Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφαλίζουν εδώ και πολλά χρόνια, σε αρκετά πολιτιστικά γεγονότα, την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, μία ακόμη ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την παράσταση, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026), μέχρι και τις 11.00 το πρωί, (ώρα αποστολής mail) σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026 στο [email protected], με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Sexy Laundry» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό ή να τηλεφωνήσουν στο 24210-62024 σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026 μέχρι και τις 11.00 το πρωί και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εκπομπής του «Ράδιο Ένα 102,5», που θα γίνει σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026 (περίπου στις 11:55 π.μ.). Οι νικητές/ νικήτριες θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής της κάθε πρόσκλησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.