Κερδίστε προσκλήσεις για την «Stand Up Comedy» απόψε στον Βόλο, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει στον Βόλο στην σκηνή του «Lab Art» απόψε Σάββατο 26 Νοεμβρίου, για μία Stand Up Comedy παράσταση που δεν θα ξεχάσει κανείς!
Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές, «ο«όρθιος κωμικός» ξαναχτυπά και σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας , «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Μια ανάλαφρη βραδιά με μουσική επιλογή πριν και μετα και αρκετά χαμόγελα, όπως έχουμε όλοι ανάγκη!
Στην φετινή απρόβλεπτη και προκλητική παράσταση του Χρ. Ζαραλίκου θα υπάρχει -όπως πάντα – άφθονο γέλιο, εγγυημένη τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ, χωρίς να λείπουν οι εύστοχοι σχολιασμοί κι η σάτιρα (για όλους & για όλα) και βεβαίως οι αυτοσαρκασμοί!
Απόψε Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 στο Lab art στο χώρο Τσαλαπάτα.
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30, είσοδος 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ επί τόπου στο ταμείο. Πληροφορίες / Κρατήσεις 2421 40 3454
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Tender Bar (Όγλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187) καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5».
Facebook event: www.facebook.com/events/1178612718892520/

Προσκλήσεις

Το magnesianews.gr μαζί με το «Ράδιο-Ένα», εξασφάλισαν την παροχή προσκλήσεων σε ακροατές αλλά και αναγνώστες. Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν, μία από τις ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα (ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016), μέχρι και τις 12.30 σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016) στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:50 ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.