Κοπή πίτας του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”

Ετήσια συνεστίαση για την κοπή πίτας διοργανώνει ο Σύλλογος Νεφροπαθών Μαγνησίας “Οι Άγιοι Ανάργυροι” την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. στο κέντρο «ΕΝΥΔΡΕΙΟ» (περιοχή Αναύρου – όπισθεν Γ.Ν. Βόλου).
Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου με τις οικογένειές τους και τους φίλους του Συλλόγου να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.
Ο Σύλλογος στην διάρκεια της εκδήλωσης κοπής πίτας θα τιμήσει, για την προσφορά τους προς τα μέλη του Συλλόγου: τον Διευθυντή της Α΄ Χειρουργικής και Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού κ. Βουγά Βασίλειο, και τους Συντονιστές της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων κ. Πιστόλα Δημήτριο και κ. Μπαλάσκα Αικατερίνη και τον συμπολίτη κ. Γκέτσιο Μιχάλη για την χορηγία στρωμάτων και τηλεοράσεων και αναλώσιμων υλικών στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Γ.Ν.Β..
Κάρτες θα πωλούνται στις Μ.Τ. Νεφρού, Μον. Περιτοναϊκής Κάθαρσης Νοσοκομείου Bόλου, Μ.Τ. Νεφρού Θεσσαλική Νοσηλευτική και Μ.Τ Νεφρού ΑΝΑΣΣΑΣ και από τα μέλη του Συλλόγου, καθώς και στην είσοδο του κέντρου την ημέρα της κοπής της πίτας.
Τιμή κάρτας:15 € (Πλήρες Μενού & Ζωντανή Μουσική)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.