Κώστας Βουτσάς: Η προειδοποίηση της κόρης του Σάντρας για την κληρονομιά

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά τον θάνατο των γονιών της, οι οποίοι έφυγαν με διαφορά 40 ημερών.

Η Σάντρα αρχικά μίλησε για την μητέρα της Έρρικα Μπρόγιερ: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου….»!

Όσο για τον Κώστα Βουτσά τόνισε: «Ο πατέρας μου μας είχε… πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν «παγωμένη» με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω»!
Για το θέμα της κληρονομιάς του Κώστα Βουτσά, η Σάντρα ξεκαθάρισε: «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» εξήγησε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.