Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΗΒΗ» το νέο βιβλίο του Γιώργου Διαμαντόπουλου με τίτλο «ΣυνΗχήσεις».

Ο Βολιώτης Μουσικός σημειώνει στον πρόλογο του βιβλίου: «Με την συγγραφή κειμένων, δεν είχα ποτέ την επιθυμία να ασχοληθώ. Αυτό που με συνεπήρε από την παιδική ηλικία, ήταν η μουσική!
Τα θέματα που παραθέτω, στις επόμενες σελίδες, είναι η ανάγκη να καταγράψω, μουσικά θέματα ,που κατά την άποψή μου, έπρεπε να κοινοποιηθούν στο ευρύτερο κοινό, μιας ελάχιστα ή και καθόλου δεν είχε ασχοληθεί κανείς με την συγκεκριμένη θεματολογία
Πρέπει να αναφερθεί ότι η πρώτη προσπάθεια έγινε με δημοσιεύσεις σε εφημερίδες του Βόλου, της Καρδίτσας και της Λάρισας, με τις κατά καιρούς δημοσιεύσεις στα κυριακάτικα φύλλα αυτών των εφημερίδων, από το 2018 έως σήμερα. Τα άρθρα αυτά δεν αποτελούν λογοτεχνικά κείμενα, είναι σκέψεις με την καθαρή ματιά, ενός μουσικού».
Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι του Χρήστου Αγιώτη.
































