Λ. Μαχαιρίτσας: Όταν περιμένεις κάτι και …δεν γίνεται, μένεις εκτεθειμένος

Ο γνωστός τραγουδοποιός, μίλησε για την πολιτική κατάσταση, τη μουσική, τη νεολαία

«Η εποχή είναι πολύ δύσκολη, χρήματα δεν υπάρχουν και ο κόσμος που θέλει να πάει κάπου ένα βράδυ και εμπιστεύεται στους καλλιτέχνες 10-15 € που μπορεί να δώσει, είσαι υποχρεωμένος να σκιστείς ως καλλιτέχνης γι’ αυτό το πράγμα και ο κόσμος να φύγει ευτυχισμένος».
Με αυτή την παραδοχή για τη σύγχρονη πλέον πραγματικότητα, έδωσε το στίγμα του σχολίου του, μιλώντας στο «Ράδιο- Ένα 102,5» και τον Ηλία Κουτσερή, ο γνωστός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.
Όπως σημείωσε ο ίδιος, με αφορμή την πρόσφατη και στην πόλη μας, μουσική παράσταση στο «Lab Art», «αυτό προσπαθεί να κάνει ο ίδιος με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε παραστάσεις που χρονικά φθάνουν μέχρι τις 3,5 ώρες και με επιλεγμένα τραγούδια για να τραγουδήσει ο κόσμος». «Όσο σε γουστάρει ο κόσμος και θέλει να μοιράζεται κάτι μαζί σου, το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό και όσο και ν’ αλλάζουν τα πράγματα, εμείς είμαστε εκεί στο καθήκον, γιατί μας αρέσει αυτό», τόνισε.
«Όλος ο κόσμος βρίσκεται σε ανασφάλεια»
Σύμφωνα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του οποίου ο νέος δίσκος τιτλοφορείται «Άλλαξαν πολλά», «και στην πραγματικότητα έτσι είναι η κατάσταση και ο κόσμος όλος βρίσκεται σε ανασφάλεια, δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο και νιώθει υπ’ ατμόν συνέχεια». Ερωτηθείς για την εντύπωση που έχει ο ίδιος, αναφορικά με την πολιτική κατάσταση και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης, τόνισε ότι «το θέμα είναι ότι όλοι απογοητευτήκαμε. Όταν περιμένεις κάτι να γίνει και αυτό δεν γίνεται, εκ των πραγμάτων μένεις εκτεθειμένος».
«Με ενδιαφέρουν τα νέα παιδιά»…
Ο γνωστός τραγουδοποιός, είπε ότι τον ενδιαφέρουν μόνο τα νέα παιδιά, διότι δεν υπάρχει άλλο πιο κοντινό, εκτός απ’ αυτά, που δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Όπως είπε, εμείς προσφέρουμε στα παιδιά, ό,τι προσφέρουμε και αυτά παίρνουν την ανάλογη παιδεία και προχωρούν. «Γι’ αυτό θέλει πολύ προσοχή τι θα πει κάποιος, τι θα υποστηρίξει, γιατί το παίρνει ο άλλος παντιέρα και πηγαίνει», τόνισε. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είπε ότι έχουμε την ευλογία (εννοώντας τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους κ.α.), αν μας ενοχλεί κάτι να μπορούμε να αντιδράσουμε και να πούμε δύο κουβέντες και να είμαστε μαχητικοί. Όπως είπε, ο περισσότερος κόσμος όμως, αν του πιάσεις τη μύτη θα σκάσει»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.