Λεωνίδας Κακούρης για Λιγνάδη: Είχαμε ακούσει φήμες, οι περισσότεροι δεν ήθελαν να το πιστέψουν

Μουδιασμένος για τις αποκαλύψεις όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» εξομολογήθηκε στην ΕΡΤ ότι με τους περισσότερους από αυτούς που κατηγορούνται έχει συνεργαστεί, έχει βρεθεί και έχει συναναστραφεί.

«Νιώθω ένα μούδιασμα και ένα σφίξιμο στο στομάχι. Για κάποιους από αυτούς είχαμε ακούσει κάποιες φήμες ή ψιθύρους. Από τη στιγμή που έχεις ακούσει κάτι μέχρι να φτάσεις να δεις στην τηλεόραση ένας άνθρωπο να συλλαμβάνεται υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Λεωνίδας Κακούρης ανέφερε πως τα νέα παιδιά να και βλέπουν κάποια παραβατική συμπεριφορά σε κάποια θεατρική παράσταση δεν μπορούν να αντιδράσουν και πρέπει κάποιος να τα προστατέψει.

Όπως είπε οι λόγοι που τα νέα παιδιά δεν αντιδρούν στην παραβατική συμπεριφορά είναι η «ψυχολογική βία, η χειραγώγηση, η εξουσία. Η χρήση εξουσίας θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ο ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων για τα οποία όπως είπε για να προβούν σε σε μια καταγγελία πρέπει να βρουν μεγάλη δύναμη και να μαζέψουν τα κομμάτια τους για να το κάνουν και κατέληξε: «Δεν γνωρίζαμε, είχαμε ακούσει φήμες, ίσως κάποιοι γνώριζαν. Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν και κυρίως δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.