Μάριαν Φέιθφουλ: Έχασε τη φωνή της από τον κορωνοϊό – Σταματάει το τραγούδι

ΗΒρετανίδα τραγουδίστρια Μάριαν Φέιθφουλ, η οποία ασθένησε τον περασμένο Απρίλιο με κορωνοϊό, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian ότι δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει ξανά εξαιτίας των επιπτώσεων της ασθένειας.

Η Φέιθφουλ, η οποία είναι 74 ετών, πέρασε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο όταν ασθένησε με Covid-19.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι βρισκόμουν σ’ ένα πολύ σκοτεινό μέρος και αυτό το μέρος ήταν πιθανότατα ο θάνατος», είπε στη συνέντευξη, την οποία έδωσε ενόψει της κυκλοφορίας του τελευταίου άλμπουμ της που έχει τίτλο «She Walks in Beauty» και ηχογραφήθηκε πριν μολυνθεί από τον ιό.

Η τραγουδίστρια εξηγεί ότι παρότι έχει αναρρώσει από την ασθένεια, «οι πνεύμονές εξακολουθούν να μην είναι καλά» και ότι χρειάζεται τακτικά οξυγόνο, ενώ προσθέτει ότι δεν μπορεί πια να τραγουδήσει.

«Ένας γιατρός ήρθε να με δει και μου είπε πως δεν πιστεύει ότι οι πνεύμονές μου θα αποκατασταθούν ποτέ», είπε η τραγουδίστρια. «Ίσως να μην μπορέσω να τραγουδήσω ξανά», πρόσθεσε η Μαριάν Φέιθφουλ, «και αν συμβεί αυτό θα με τσακίσει».

Η ίδια πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να ελπίζει και περιμένει ότι ένα «θαύμα» θα της ξαναδώσει τη φωνή της. Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι η Covid-19 της έχει αφήσει έντονη κόπωση και «απίστευτη» απώλεια βραχείας μνήμης.

«Θυμάμαι πολύ καλά το μακρινό παρελθόν. Τα πρόσφατα πράγματα είναι που δεν θυμάμαι», εξήγησε. «Δεν ξέρετε πόσο τρομερό είναι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.