Μεγάλη επιτυχία στις παραστάσεις της θεατρικής ομάδας Gruppo Gioioso

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ολοκληρώθηκαν με σημαντική επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Gruppo Gioioso με το έργο «Κάρλο Γκολντόνι, ο δικός μου Κάρλο». Η ομάδα παρουσίασε τη ζωή του γνωστού Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Karlo Goldoni, ο οποίος έζησε το 18ο αιώνα, συγγράφοντας πάνω από 200 έργα, ώστε με τις καινοτομίες του να θεωρείται ο αναμορφωτής της Commedia Del Arte.
Οι παραστάσεις είχαν προγραμματιστεί αρχικά για τις 24, 25 και 26 Απριλίου στο χώρο τέχνης και πολιτισμού «Θεατρίνη», αλλά λόγω της αθρόας προσέλευσης θεατρόφιλων, έλαβε χώρα επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 27 Απριλίου.


Η παράσταση περιελάβανε χαρακτηριστικά μέρη τεσσάρων έργων του Goldoni, αριστοτεχνικά συνδεδεμένα με αφηγηματικό μέρος. Η σύντομη εναλλαγή των ρόλων διαμόρφωσε μια ανάλαφρη σύνθεση, με επίκεντρο τα καυστικά μηνύματα του συγγραφέα για τα δρώμενα της εποχής του, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.


Οι χιουμοριστικοί διάλογοι, η προσεκτική διάδραση με το κοινό και έξυπνα σκηνοθετικά τεχνάσματα, συνεπήραν τους θεατές, που καταχειροκρότησαν τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του Gruppo Gioioso, που δεν υστερούν σε τίποτα από τους επαγγελματίες συναδέλφους τους.


Σίγουρα, το κοινό της πόλης αναμένει το επόμενο εγχείρημα της ομάδας και ελπίζει να μη καθυστερήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.