Μεγάλη συναυλία στον Βόλο, με τον Μίλτο Πασχαλίδη

Στο «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ, 50 χρόνια ΚΝΕ»

Το φεστιβάλ που φέτος είναι αφιερωμένο στα «100 χρόνια της ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ» ,φιλοξενεί τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη .

Όπως αναφέρεται στην σχετική προαναγγελία, «ένας καλλιτέχνης που έχει συνδέσει την πορεία του με τα φεστιβάλ της ΚΝΕ εδώ και πολλά χρόνια . Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει συνεργαστεί με πολλούς από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς στην Ελλάδα, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Γλυκερία, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Χαρούλης και άλλοι.

Το φεστιβάλ της ΚΝΕ στοχεύει κάθε χρόνο στην αναβάθμιση του καλλιτεχνικού του προγράμματος του προσπαθώντας να αναδείξει ότι πρωτοπόρο υπάρχει στην τέχνη ,σε κάθε περίοδο, .Επίσης και φέτος ,όπως κάθε χρόνο ,μέσα από το φεστιβάλ θα δοθεί βήμα σε ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα της πόλης .Καλούμε κάθε νέο ,εργαζόμενο ,άνεργο όλο το λαό της πόλης να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ,να γνωριστεί με το ΚΚΕ και τις θέσεις του ,να πάρει μέρος στη πλατιά συζήτηση που ανοίγουμε για τις εξελίξεις , με βασικό όπλο την πρόταση διεξόδου του κόμματος ,θα είναι όμως και μια καλή ευκαιρία να διασκεδάσει ,να ψυχαγωγηθεί .

Το φετινό Φεστιβάλ της ΚΝΕ συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του ΚΚΕ. Ένας αιώνας αγώνων και θυσιών, ένας αιώνας επαναστατικής δράσης για την κατάργηση της κοινωνικής αδικίας και εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Είμαστε περήφανοι για την Ιστορία που έγραψε το ηρωικό και τιμημένο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σ’ όλη τη χώρα, σε πόλεις, χωριά, γειτονιές, εργασιακούς χώρους και κλάδους. Δεν υπάρχει κοινωνική κατάκτηση, εργατικό και λαϊκό δικαίωμα, που να μην έχει βάλει τη σφραγίδα του, το Κόμμα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.