«Μουσικές του Κόσμου» στο Βόλο με τον Βασίλη και Σαράντη Σαλέα

Συμμετέχει η Ίριδα Κουφογάζου, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στον Βόλο

Περίφημα ορχηστρικά θέματα, προσωπικές συνθέσεις από την πλούσια δισκογραφία τους, παραδοσιακές μουσικές αλλά και απρόβλεπτες διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών θα είναι τα συστατικά της συναυλίας στις 23.9.2019, στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» όπου συμμετέχει η Ίριδα Κουφογάζου. Ο Βασίλης Σαλέας άνοιξε νέους δρόμους στον ήχο του κλαρίνου, η μοναδικότητα του παιξίματός του ανέδειξε τις ανεξάντλητες δυνατότητες του οργάνου πέρα από την παραδοσιακή μουσική, στις σύγχρονες συνθέσεις και μουσικές αναζητήσεις.

Ο Σαράντης Σαλέας ξεχώρισε ως σολίστ στα πλήκτρα αλλά τον κέρδισε το τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους συνθέτες και στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού, ενώ και ο ίδιος έχει συνθέσει τραγούδια για σημαντικούς τραγουδιστές. Θα συμμετέχει η νέα ανερχομένη, Βολιώτισσα, τραγουδίστρια Ίριδα Κουφογάζου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στη Κιβωτό του Κόσμου για την βοήθεια των παιδιών στο Βόλο. Με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.Ημέρα και ώρα παράστασης: Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου. Ώρα έναρξης: 21:00’. Τιμή εισόδου: 11€. Προπώληση : 10 € . www.viva.gr
Φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων: – Κατάστηματα My Market -Πρατήριο BP –1ο πρατήριο- Λασώνος 132& 2ο πρατήριο -Λαρίσης 102-Πρατήριο shell – Eλ Βενιζέλου 115 & Ιωλκού Ιατρίδη -Πρατήριο ΕΚΟ Παραγωγή & Οργάνωση Παραγωγής: Εlevents.

Στους χορηγούς επικοινωνίας το Ράδιο-Ένα και η ΜΑΓΝΗΣΙΑ