Νέα συνεργασία του Μπάμπτη Τσέρτου με τον βολιώτη Ανδρέα Κατσιγιάννη

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια . «Στης καρδιάς τα πάθη», νέα τραγούδια που υπογράφει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας και συνθέτης ,Ανδρέας Κατσιγιάννης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ερμηνεύει 12 αυτοτελείς ιστορίες, τού πάθους, του έρωτα και της καρδιάς ,δίνοντας το στίγμα του, στην νέα σκηνή του λαϊκού τραγουδιού που πάντοτε μιλάει στις ψυχές των ακροατών -νοσταλγών του ωραίου τραγουδιού.

Μια μεγάλη παρέα ,από αγαπημένους φίλους-συνεργάτες στιχουργούς ,έδωσε την ρότα αυτού του ταξιδιού. Η Λίνα Δημοπούλου, ο Κώστας Καρτελιάς, ο Οδυσσέας Ιωάννου, ο Χρήστος Παγώνης, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, αλλά και αυτοί που λείπουν από τούτο τον Κόσμο, αφήνοντάς μας ότι πολυτιμότερο ,την Ψυχή τους, ο Κωνσταντινουπολίτης Ποιητής Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Ηλίας Κατσούλης .

Στης καρδιάς τα πάθη, με οδηγό την φωνή του Μπάμπη Τσέρτου, σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Στο τραγούδι ‘’Δεν πάει άλλο πιο κάτω’’ συμμετέχει ο Γιάννης Πάριος .

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Τσέρτου και του Ανδρέα Κατσιγιάννη μπορείτε να βρείτε ή να παραγγείλετε στα συνεργαζόμενα δισκοπωλεία και σημεία πώλησης, στις αλυσίδες Public, Reload, Ιανός καθώς
και στο online shop της Zefxis Music.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.