Ο Φ. Δεληβοριάς στον Βόλο

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο «Lab art»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς «ο αιώνιος έφηβος της καρδιάς μας, με μια σειρά παραστάσεων ταξιδεύουν αυτό το χειμώνα σε όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, Lab art – στον Βόλο (Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα). Oι πόρτες ανοίγουν – 21:30

O Φοίβος Δεληβοριάς έρχεται να παρουσιάσει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό , που περιλεμβάνει το τελευταίο του άλμπουμ ‘Καλλιθέα’ , μια απ’ όπου θα περάσουν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό, από το ’89 έως εδώ.

Από την Κική στην γκαρσόνα του Χάλια, από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της Υβρεοπομπής μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως δεν της ρίχνουμε δεύτερη ματιά, θα είναι εκεί πρωταγωνιστές και εκτεθειμένοι σε μια παράσταση -“Best of”, λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα, αφού -είναι σε όλους γνωστό- τα καλύτερα πάντα έρχονται!
Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά οι μουσικοί: Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα)
Κώστας Παντέλης (κιθάρες). Τη βραδιά ανοίγει η ‘δική μας’ Nicole Forlida!

Η Νικολέτα Φορλίδα, ένα από τα φρέσκα ταλέντα της περιοχής του Βόλου, έρχεται να μας μαγέψει με διασκευές αλλά και συνθέσεις δικές της , με φωνή και κιθάρα.

Oι πόρτες ανοίγουν – 21:30. Προπώληση: 10€. Ταμείο: 12€.

Πληροφορίες – κρατήσεις 2421 40 3454 ( Ώρες καταστημάτων)

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: Public Βόλου και όλης της Ελλάδας, Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη), Tender Bar (Όγλ 35), Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Classic (Ερμού 187).

More info: https://www.facebook.com/events/312582342446788/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.