O Sivert Hoyem επιστρέφει στην σκηνή του «Lab Art»

Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 9 το βράδυ

Μετά την συγκλονιστική του τελευταία εμφάνιση o Sivert Hoyem επιστρέφει στην σκηνή του Lab Art στο πλαίσιο της περιοδείας του για τον καινούριο του δίσκο «Lioness» την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Αναμφίβολα ο πιο αγαπημένος Νορβηγός καλλιτέχνης στη χώρα μας. Η σχέση του ελληνικού κοινού με τον Sivert Høyem ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, με την πρώτη εμφάνιση των Madrugada στο ιστορικό «Ρόδον». Η σχέση αυτή ανανεώνεται και μεγαλώνει, το ίδιο συμβαίνει και με το κοινό αυτού του σπουδαίου τραγουδιστή-τραγουδοποιού. O Ηoyem μας συγκινεί ακόμη περισσότερο σήμερα, με την ευθύτητά του, το βάθος της μουσικής και της σκέψης του, την ευκρίνεια της αντίληψής του, την τρυφερότητα της μοναδικής εσωτερικής φωνής του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία. Η επιστροφή του στο κέντρο του ελληνικού χάρτη μετά το συγκλονιστικό του live πέρσι το Σεπτέμβρη είναι γεγονός!

Το setlist θα είναι μια περιπλάνηση σε όλα τα τραγούδια του που αγαπήσαμε, από τις μέρες των Madrugada έως αυτά του πρόσφατου, 5ου, προσωπικού του άλμπουμ, Lioness.

Με δεδομένο το ιστορικό των συνεχόμενων sold out των προηγούμενων εμφανίσεών του στη χώρα μας, η προτροπή «προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας», είναι 100% βάσιμη. Η προπώληση ξεκίνησε!!! Δείτε: http://siverthoyem.com/ Presale (Limited) : 18 ευρώ, General presale : 20 ευρώ, At the Door: 22 ευρώ Προπώληση από τα: Παπασωτηρίου, Public store, Seven Spots, Tender Bar, Illusion store, Online tickets, www.ticketpro.gr || Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876.

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.