Ο Βολιώτης Στέφανος Δημουλάς εξομολογείται: Δέχθηκα bullying για την επιλογή μου να ασχοληθώ με το μπαλέτο

Ο διεθνής χορευτής παραδίδει μαθήματα ζωής

Τον Στέφανο Δημουλά, τον διεθνή Βολιώτη χορευτή που μεταξύ άλλων έγινε εξώφυλλο στο βρετανικό περιοδικό Attitude με τον πατέρα του, φιλοξένησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Στέφανος έχει κατακτήσει το Covent Garden και βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Μίλησε στον Γρηγόρη για το bullying που δέχτηκε όχι τόσο στο σχολείο όσο στον δρόμο, στον Βόλο όπου ζούσε και μεγάλωνε για την επιλογή του να ασχοληθεί από 4 ετών με το κλασικό μπαλέτο.

Όπως εξηγεί η στήριξη των γονιών του ήταν αμέριστη σε όλες τις αποφάσεις του αλλά και στις δύσκολες στιγμές που έκλαιγε για τα όσα ζούσε.

Ο ίδιος πιστεύει ότι “τo bullying αντιμετωπίζεται με το να το συζητάμε ανοιχτά”.Ο Στέφανος εξήγησε πώς το περιοδικό Attidude τον προσέγγισε για το εξώφυλλό του.

“Η μητέρα μου είναι υπερήφανη για μένα και διπλά υπερήφανη για τον μπαμπά” είπε για το εξώφυλλο του περιοδικού για το οποίο ο πατέρας του στην αρχή είχε αντιρρήσεις.

Ο λόγος; Δεν ήθελε η οικογένεια του να γίνει αντικείμενο πώλησης.

“Μετά το εξώφυλλο μας προσέγγισαν διάφορα έντυπα της Ελλάδας αλλά αρνηθήκαμε για να μη γίνουμε καραμέλα”.“Το πιο συγκινητικό είναι πολλοί γονείς μου έστειλαν μηνύματα” είπε ο Στέφανος για την αποδοχή του εξωφύλλου.

“Το πιο συγκινητικό είναι πολλοί γονείς μου έστειλαν μηνύματα” είπε ο Στέφανος για την αποδοχή του εξωφύλλου.

Ο Στέφανος είπε και κάποια πράγματα για το τι κάνει στην καριέρα του έχοντας τελειώσει τη Βασιλική Ακαδημία Μπαλέτου της Σκωτίας.

Έχει συνεργαστεί με την Kate Moss ενώ δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να έρθει να χορέψει στην Ελλάδα.Φέτος συνεργάζεται και πάλι με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.