«Όταν… ο γρίφος θα λυθεί, ξανά τραγούδι θα ακουστεί»

Από τους Έρρικα Πατρικίου – Ευθυμία Γάτου και Ηλία Χατζόγλου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον (Κουμουνδούρου με Ιάσονος), θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, ¨όταν ο γρίφος θα λυθεί, ξανά τραγούδι θα ακουστεί¨. «Μια φορά κι έναν καιρό σ’ ένα τόπο μακρινό ή πολύ πολύ κοντινό, ζούσε ένα ξωτικό που γρίφο κλήθηκε να λύσει τη νεράιδα να βοηθήσει. Δε δίστασε και…παραμύθι ξετυλίχθηκε μουσικό!»

Η μουσικός – ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου, με βαθιά ευαισθησία και τρυφερό λυρισμό, ερμηνεύει τα μουσικά μέρη της παράστασης και δίνει ζωή στο παραμύθι που έγραψε η θεατροπαιδαγωγός Ευθυμία Γάτου, εμπνευσμένη από τη λαϊκή παράδοση και με ιδιαίτερη αγάπη στο λόγο. Με τη δημιουργική έμπνευση του συνθέτη – πιανίστα Ηλία Χατζόγλου έγινε μουσική και δημιουργήθηκε αυτή η μουσική παράσταση, για τα παιδιά που ονειρεύονται και για τους μεγάλους που συνεχίζουν να αναγνωρίζουν και να ανοίγουν τις πόρτες τις φαντασίας για να ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού! Πρόκειται για μια ιστορία θάρρους και πίστης στη ζωή και στη νίκη του καλού που οδηγεί εν κατακλείδι στην πραγματική ευτυχία. Σκανταλιάρικοι λαγοί, περίεργοι δράκοι, ατρόμητοι άνθρωποι, βότανα, γιατρικά και όλα τα στοιχεία της φύσης, γίνονται αρωγοί στην ασυνήθιστη περιπέτεια της νεράιδας και στην προσπάθεια του ξωτικού να τη βοηθήσει.

Οι θεατές, προαιρετικά, μπορούν αντί εισιτηρίου να ενισχύσουν ευαγή ιδρύματα ( Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.