«Πανκ- ροκ -βαλκανικό «πανηγύρι» στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις στο Βόλο!

Το Σάββατο 10 Ιούνη, στο «Πολυτεχνείο Πεδίον του Άρεως»

Ανοίγει τις πόρτες του το «φεστιβάλ Αναιρέσεις» και φέτος στο Πολυτεχνείο στο Πεδίον του Άρεως (το Σάββατο 10 Ιούνη. Είσοδος ενίσχυσης 4 ευρώ), με σύνθημα «κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτάς σας, κάτω το σύστημά σας! Να κάνουμε την ανάγκη ιστορία».

Με πανελλαδική παρουσία και με πρόγραμμα-παρέμβαση στην πολιτική και πολιτιστική δραστηριότητα της χώρας, το φεστιβάλ φιλοδοξεί και φέτος να αποτελέσει σημείο αναφοράς της ανεξάρτητης αντισυστημικής εναλλακτικής αναζήτησης. Στις 19:30 θα ξεκινήσει η πολιτική εκδήλωση με θέμα τα εκατό χρόνια από την οκτωβριανή επανάσταση, ενώ στις 21:30 θα ξεκινήσει μία ανεπανάληπτη συναυλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι FOLK N’ ROLL , η επταμελής Ethnic/Balkan παρέα από τα Γιάννενα αποτελεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα σχήματα της εγχώριας σκηνής. Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Θράξ Πανκς, όταν ο Σταυρίδης Γιώργος και ο Χαρακοπίδης Βαϊτσης αποφάσισαν να “τα πούνε” από το 2008 και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη!

Η συναυλία θα κλείσει (ή θα ξεκινήσει; δεν είμαστε σίγουροι…) με τους «Βουκολική Διαταραχή». Παραδοσιακόδημοτικόρεμπέτικη χοροεσπερίδα μέχρι εξαντλήσεως των τραγουδιστικών αποθεμάτων, παιγμένη Ροκ και ενορχηστρωμένη Βουκολικά. Νέο Αριστερό Ρεύμα, νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.