Παράσταση:«Τα μαγικά σεντούκια» στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου (27/3), παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου Τα μαγικά σεντούκια, από το θεατρικό «Εργαστήρι Μαιρηβή», τη Δευτέρα 27 Μαρτίου (ώρες 09:45 και 11:45), στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στον Βόλο.
Η παράσταση, που απευθύνεται σε σχολικές ομάδες Δημοτικού, μεταδίδει στους μικρούς θεατές μηνύματα αισιοδοξίας. Αρκεί να αντιμετωπίζουμε τις απρόσμενες και συχνά άδικες δοκιμασίες της ζωής με δύναμη και θάρρος.
Τα μαγικά σεντούκια είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραμύθια της προφορικής παράδοσης και συναντάται σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
Συντελεστές: Κουκλοθεατρική ομάδα: Ελευθερία Φουρναράκου, Θοδωρής Κορόζης, Μαιρηβή Γεωργιάδου. Σκηνοθεσία – Σκηνογραφία: Μαιρηβή Γεωργιάδου . Κούκλες – Σκηνικά: Μαιρηβή Γεωργιάδου, Ρικάρντο Ντι Λάουρο. Μουσική: Επιλογή από παραδοσιακές μουσικές από τη Ρουμανία. Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Τεχνική επιμέλεια: Γιάννης Κέντρος. Φωτογραφία: Δημήτρης Λαζάρου
Διάρκεια: 65 λεπτά. Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, στο τηλ. 24210 29844 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.