Παρουσίαση νέου βιβλίου υπέρ του «Ιππόκαμπου»

Της Μίκας Μαυρογιάννη, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

Το νέο μυθιστόρημα της Μίκας Μαυρογιάννη ”Έρωτας στη Νεροσπηλιά” παρουσιάζεται στον Βόλο, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 μμ, στο Ξενοδοχείο Κυψέλη – 1ος όροφος (ευγενική χορηγία της αίθουσας). Την εκδήλωση διοργανώνουν το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, η GLOBAL ATTRACT, οι εκδόσεις Όστρια, και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού.
Η πλοκή του μυθιστορήματος διαδραματίζεται στην πόλη του Αλμυρού, του Βόλου και στο όρος Όθρυ, στο βουνό των μυθικών Τιτάνων όπου βρίσκεται ένα θαύμα της φύσης: το σπήλαιο Νεροσπηλιά. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού, Χρήστος Ζαβός.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δωροθέα Κολυνδρίνη – Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Εύη Ράπτη – Δημοσιογράφος, Ηλίας Κουτσερής – Δημοσιογράφος και η Συγγραφέας Μίκα Μαυρογιάννη.
Την επιμέλεια και τον συντονισμό έχει ο Σταύρος Πλουμιστός, Δημοσιογράφος-Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας. Μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας ”ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.