Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο της Βολιώτισσας Μίκας Μαυρογιάννη

Η επίσημη παρουσίαση του νέου βιβλίου της βραβευμένης Βολιώτισσας συγγραφέως Μίκας Μαυρογιάννη, με τίτλο «Έρωτας και Θάνατος», θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 6.30μ.μ. στο ξενοδοχείο Κυψέλη στον Βόλο, με τη διοργάνωση της «Global Attract by Ploumistos».
Όπως έγινε γνωστό, «η νέα καταιγιστική περιπέτεια της Μίκας Μαυρογιάννη «Έρωτας και Θάνατος» από τις Eκδόσεις Όστρια, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Οκτωβρίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας και του εξωτερικού, και ακριβώς ένα χρόνο μετά τη φρενήρη πορεία του μυθιστορήματος «Έρωτας στη Νεροσπηλιά» το οποίο διαδραματίζεται στο μυθικό βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ, την πόλη του Βόλου και του Αλμυρού, και έχει μεταφραστεί στην αγγλική γλώσσα.

mika2Η συγγραφέας Μίκα Μαυρογιάννη επιστρέφει με σκοπό να ταράξει εκ νέου τα λογοτεχνικά ύδατα με τη συνέχεια της ιστορίας της, στο νέο της μυθιστόρημα «Έρωτας και Θάνατος» που έχει αρχίσει ήδη να μεταφράζεται.

Το βιβλίο προλογίζουν οι: Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, πρ. Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου, εκπαιδευτικός, Μαρία Τσιαμούρα, δημόσιες σχέσεις, Μίκα Μαυρογιάννη, συγγραφέας – ποιήτρια. Την εκδήλωση επιμελείται, συντονίζει και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας, Σταύρος Πλουμιστός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.