Παρουσιάζεται «Ο Τελευταίος Φόνος»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Το νέο βιβλίο της Έλενας Στανιού

Το βιβλίο της Έλενας Στανιού «Ο Τελευταίος Φόνος» θα παρουσιαστεί στο συνεδριακό κέντρο Forum (Δεληγιώργη 9 Βόλος) σήμερα Σάββατο 15/2 στις 6 το απόγευμα. Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα εποχής με ιστορικά στοιχεία. Το έγκλημα, η αγάπη, αλλά και η λογοτεχνικότητα της εποχής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του κειμένου, που συνοδεύουν τη μυστηριακή ατμόσφαιρα μέχρι το τέλος.
«Τέλος δέκατου ενάτου αιώνα, στο Παρίσι. Ο Αλφόνς, οικονόμος του σπιτιού των Λακρουά. Εισβάλει ένα βράδυ στο σπίτι του λόρδου Φιλίπ Άντερσον ντε Κρουσό, κρατώντας ένα μωρό στην αγκαλιά του, τη μικρή Βανέσα. Σε μια κατάσταση πανικού και σύγχυσης θα αφηγηθεί τι ακριβώς είχε συμβεί…».
Για το νέο βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντώνης Αντωνίου, δάσκαλος υπεύθυνος σχολικών δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Η Πέγκυ Κυρίτση αστυνόμος Β, Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, η Παρασκευή Σίνη, καθηγήτρια φιλόλογος και ο Δημήτρης Δακτυλάς, ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος θεάτρου. Συντονίζει ο εκπαιδευτικός Νίκος Βητσόπουλος. Η βιβλιοπαρουσίαση έχει την υποστήριξη του Κέντρου Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων, των εκδόσεων Γράφημα και των βιβλιοπωλείων ΗΛΙΟΣ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.