«Πασταφλώρα Αγάπη μου» δεν πάει στο Κεραμίδι…

Ακυρώνεται λόγω των συνθηκών η παράσταση της θεατρικής ομάδας ΠΑΓΑΣκήνιο

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η πρεμιέρα της θεότρελλης κωμωδίας ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ απ΄την θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο του Σταμάτη Παγασαίου στην πλατεία της Συκής το περασμένο Σάββατο.Εκατοντάδες θεατές αψήφησαν το ψιλόβροχο που έριχνε γύρω και απολαυσαν την καλοδουλεμενη κωμωδια,ανάμεσα τους και ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός και ενώ η ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ετοίμαζε της βαλίτσες της για το Κεραμίδι την ερχόμενη Κυριακή 9 Αυγούστου, η παράσταση εκεί ματαιώνεται… Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, “πιο συγκεριμένα λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων κορωνοιου στην Ταξιαρχία στο Στεφανοβίκειο του δημου Φερών,οπου υπαγεται και το Κεραμιδι, η παρασταση αναβαλεται.Η περιοδεία της ομαδας, θα συνεχιστει το δευτερο δεκαπενθημερο του Αυγουστου,παντα κορωνοιου επιτρεποντος και θα σας ενημερωσουμε με νεωτερο δελτιο τυπου. Μια ελαφρόμυαλη πεθερά, μια νύφη με έναν σύζυγο κι έναν αρραβωνιαστικό, ένας ξεχασμένος πατέρας και πολλοί -πολλοί άλλοι, είναι οι ήρωες του έργου που σκορπούν σπαρταριστό γέλιο σε κάθε ατάκα του έργου.
Το έργο διασκεύασε και σκηνοθέτησε με κέφι μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος σεβόμενος απόλυτα το ύφος και το χρώμα της εποχής του έργου… Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες οι ηθοποιοί Νίκη Μανιάκη, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλλη Κρανά, Γιώργος Ραΐδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Γλύκα Δούκα, Κατερίνα Ρεφενέ, Μιχάλης Φυγετάκης, Άννα Ποθάκη, Αλεξάνδρα Αδαμοπούλου, Ηλίας Αδαμόπουλος και σε έκτακτη συμμετοχή ο Σταμάτης Παγασαίος.
Η σκηνοθεσία και η διασκευή έγινε από τον Σταμάτη Παγασαίο, το σκηνικό από τον Μιχάλη Φυγετάκη, ενώ ακούγονται οι αυθεντικές μουσικές της ταινίας του Μίμη Πλέσσα. Οι πρόβες φιλοξενήθηκαν στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς.
Υπενθυμίζεται,οτι στην παράσταση ΠΑΣΤΑΦΛΩΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,εμφανιζονται οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Νικη Μανιακη,Αποστολος Βαλατσος,Εριφυλλη Κρανα, Γιωργος Ραιδης,Ανθουλα Βαργιαμη,Γλυκα Δουκα,Μιχαλης Φυγετακης,Κατερινα Ρεφενε,Αννα ποθακη,Αλεξαντρα Αδαμοπουλου,Ζησης Αδαμοπουλος και ο Σταματης Παγασαιος”. Στους χορηγούς επικοινωνίας το Ράδιο-Ένα και το magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.