Στον Βόλο live απόψε η Νατάσσα Μποφίλιου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

H αγαπημένη Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει με μια μοναδική παράσταση, απόψε Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο σε μια παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου.
Με μια παράσταση που συζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, κατορθώνοντας να γεφυρώσει κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με την αρωγή της σταθερής τους ομάδας, κατάφεραν να αφουγκραστούν ακόμη μια φορά τους κραδασμούς της εποχής κι ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους, δημιουργώντας μια νέα μοναδική καλλιτεχνική πρόταση, που ξεχώρισε για την ορμή και το δυναμισμό της.
INFO: Πόρτες ανοίγουν: 20.00 – έναρξη: 21:30 προπώληση: 16€ στο ταμείο: 18€
Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Ticket services, www.ticketservices.gr/event/natassa-mpofiliou-live-2023 και στα καταστήματα -Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29 – IllusionSt.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.