Συναυλία Παρθένη- Κουκουσέλη στην Παλιά Ηλεκτρική

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στην Παλιά Ηλεκτρική

Το τμήμα Ελληνικού Τραγουδιού του Ωδείου ΡΥΘΜΟΣ (Αναλήψεως – Ι. Καρτάλη) τάξη Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη, πραγματοποιεί για δέκατη έβδομη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια συναυλία του, την Κυριακή 14 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. στην Παλιά Ηλεκτρική (Ρ. Φεραίου – Χατζηαργύρη). Το τμήμα Ελληνικού Τραγουδιού ιδρύθηκε το 2000 και είναι το πρώτο που διδάσκει όλα τα είδη τραγουδιού της Ελληνικής μουσικής.
Το τμήμα ιδρύθηκε από τον Νίκο Παρθένη, καθηγητή φιλόλογο – ερμηνευτή – τραγουδοποιό – δάσκαλο τραγουδιού και τον Ζαφείρη Κουκουσέλη καθηγητή μουσικής – ενορχηστρωτή – συνθέτη – μαέστρο – μουσικό. Οι δύο δάσκαλοι του τμήματος είναι συνεργάτες, συνοδοιπόροι και φίλοι για πάνω από είκοσι χρόνια. Διαθέτουν και λαϊκή και κλασική μουσική παιδεία και καλύπτουν στη διδασκαλία και στις εμφανίσεις τους – όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού, λαϊκό – παραδοσιακό – έντεχνο- ρόκ – ελαφρό – ρεμπέτικο κ.τ.λ.
Παίρνουν μέρος οι σπουδαστές: Κωνσταντίνος Βαρδάκης, Καϊμάκη Βάνα, Μαριάννα Λούμα, Κατερίνα Νταλλαρή, Νεφέλη Σγατζή, Κωνσταντίνος Σταμούλης, Χατζηστρακόσια Βαρβάρα. Οι σπουδαστές Βαρδάκης Κωνσταντίνος και Σγατζή Νεφέλη ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και εξετάζονται για το Αποφοιτήριο Ελληνικού Τραγουδιού.
Συμμετέχει ο Νίκος Παρθένης. Στο πιάνο συνοδεύει ο Ζαφείρης Κουκουσέλης που έχει κάνει και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.
Είσοδος ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.