«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά»

Απ΄το «Μικρό Θέατρο Λάρισας», στο «Αχίλλειο»

Το «Μικρό Θέατρο Λάρισας», μετά την επιτυχία που σημείωσαν σε όλη την Ελλάδα οι παιδικές παραστάσεις «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια», «Η Πεντάμορφη & Το Τέρας» και «Οι Μύθοι του Αισώπου», παρουσιάζει τώρα το έργο «Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά», του Hans Christian Andersen. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» του Βόλου την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 17:15 και στις 19:15.


Λίγα λόγια για το έργο…

Η αγάπη και το πάθος ενός Βασιλιά για τα ρούχα και την μόδα είναι τόσο μεγάλη, που όλοι στο βασίλειο δουλεύουν μόνο για αυτό. Τι γίνεται όμως όταν εμφανίζονται δύο ράφτες που ισχυρίζονται ότι τα ρούχα που ράβουν είναι ορατά μόνο σε όποιον κατέχει το αξίωμα του Βασιλιά? Ο Πρωθυπουργός, Ο Υπουργός μόδας και οι άλλοι ακόλουθοι του Βασιλιά ,φοβούνται πλέον για την θέση τους. Τα ρούχα του Βασιλιά θα είναι έτοιμα στην μεγάλη εθνική γιορτή όπου όλοι περιμένουν με αγωνία να τον θαυμάσουν ? Η μήπως όχι; Το κλασικό παραμύθι του πασίγνωστου συγγραφέα Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Η συνέχεια …επί Σκηνής!!!

Συντελεστές παράστασης
VASILIAS VOLOSΠαίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί: Γιώργος Δάσκαλος, Άννα Μαλτέζου, Δημήτρης Κατσογιάννος, Δήμητρα Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Σκηνοθεσία: ΜΙΜΗΣ ΚΑΠΕΡΔΟΣ.

Διάρκεια : 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών). Παραγωγή: ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ηλεκτρονική Προπώληση : VIVA.GR Πληροφορίες: 6974797109

Προπώληση : 8€ – Ταμείο : 9€ (από 2 ετών & άνω). Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΧΑΙΔΗΣ – Τηλ 24210 37891. Προπώληση 8€ – Ταμείο 9€ – Πληροφορίες – 6974797109. VIVA .GR – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ – W : www.mikro-theatro.gr E : [email protected]. Τ : 2410 549777 – F : 2410 549630 – ΛΑΡΙΣΑ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.