« Τέχνημα Ιωλκός» με υπέροχες ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια άναψαν, οι βιτρίνες στολίστηκαν , οι δρόμοι αστράφτουν με το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και όλοι πλέον σιγά -σιγά εισπράττουμε την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , το εικαστικό εργαστήρι « Τέχνημα Ιωλκός» του Κέντρου Πολιτισμού Ιωλκός , εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό ,προκειμένου να ετοιμάσει υπέροχες ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για τα μέλη και τους φίλους του Κέντρου, οι οποίοι θα επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar ,που διοργανώνει.

Για να σας βοηθήσουμε, λοιπόν, να γιορτάσετε φέτος τη «μαγεία» των Χριστουγέννων με όμορφα δώρα για εσάς και για τους αγαπημένους σας, δημιουργήσαμε μια εξαιρετική ποικιλία χριστουγεννιάτικων κατασκευών ( χριστουγεννιάτικα κεντήματα, διακοσμητικά αντικείμενα , μικροδωράκια , ημερολόγια , γούρια , σε πολλά σχέδια και χρώματα).

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την χορωδία του Γυμνασίου Ιωλκού , σε ένα σύντομο μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα , την Κυριακή στις 12 μ.μ.

Έτσι λοιπόν, σας προσκαλούμε στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 , από τις 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. , για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή . Μπορείτε να έρθετε, να περιηγηθείτε στον χώρο και να κάνετε τις αγορές σας, για σας και τους αγαπημένους σας ,χωρίς κόπο και άγχος ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας και αν ο καιρός μας το επιτρέψει θα έχετε την δυνατότητα να πιείτε το καφέ ή το αναψυκτικό σας στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού και να γευτείτε υπέροχα γλυκίσματα.

Και μην ξεχνάτε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar , διοργανώνεται για καλό σκοπό. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους. Θερμές ευχές για να γίνει αυτός ο τόπος και αυτός ο κόσμος καλύτερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.