Θεατρική παράσταση «Φτου ξελευτερία»!

Tην Παρασκευή 27 Απριλίου με ελεύθερη είσοδο!

Η Μουλά Λεμονιά συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού «Μια μαγική χριστουγεννιάτικη ευχή» καθώς και του εφηβικού βιβλίου « το παιχνίδι της ζωής» σε συνεργασία με τη θεατρολόγο και συγγραφέα Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Φτου ξελευτερία».

Το έργο διαπραγματεύεται την προσκόλλησή των παιδιών και τον εγκλωβισμό τους στο διαδίκτυο. Μέσα από το μικρόκοσμο μια παρέας παιδιών αφοσιωμένων στο διαδίκτυο θίγεται η έννοια της επικοινωνίας, επαναπροσδιορίζεται η έννοια της φιλίας και η σωστή χρήση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών μας και όχι μόνο. Οι ήρωες της ιστορίας καλούνται να ξανά ανακαλύψουν την χαμένη τους, μέσα στον αχανή λαβύρινθο του δυαδικού συστήματος, παιδικότητα. Να μάθουν να μετρούν ξανά τα αστέρια!!!!. Άραγε θα τα καταφέρουν;;; Μια παράσταση που αφορά όχι μόνο στα παιδιά μα και στους ενήλικες.

Συμμετέχουν τα παιδιά του 27ου Δημ. Σχολείου Αλυκών : Νικόλ Πασχούδη, Ευάννα Μεντεκίδη, Σάββας Μεντεκίδης, Δήμητρα Παπαρούνα, Γιάννης Παπαρούνας, Έλενα Χατηγιανναγνώστου, Βασίλης Φοινικόπουλος και ο Θανάσης Μανουηλίδης.

Στους ρόλους των ενηλίκων :ο Βαγγέλης Κουκουγιάννης και η Κατερίνα Τερζούδα. Τα σκηνικά υπογράφει ο Νίκος Ποδιάς. Μουσική, πιάνο και τραγούδι η Αγγελίνα Κορδέλα. Σκηνοθεσία: Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18:00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν.Ιωνίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.