Τι είπε στο Ράδιο ΈΝΑ, η Λένα Παπαληγούρα (ηχητικό)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τα συναισθήματά της για τον ρόλο της Αντιγόνης, τα διαχρονικά μηνύματα, αλλά και τον ρόλο της γυναίκας...

Στα συναισθήματά της για τον ρόλο της Αντιγόνης, τα διαχρονικά μηνύματα του έργου, αλλά και τον ρόλο της γυναίκας , αναφέρθηκε μιλώντας στο Ράδιο ΈΝΑ 102,5 και τον Ηλία Κουτσερή, με αφορμή την παράσταση “Αντιγόνη” που θα ανεβεί το ερχόμενο Σάββατο στον Βόλο, η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα. Η ίδια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θετικά μηνύματα των θεατών, αλλά και το υπόλοιπο πρόγραμμά της, καθώς και στις δουλειές που θα κάνει το επόμενο διάστημα, μη αποκαλύπτοντας ωστόσο, τα τηλεοπτικά της σχέδια .

Η παράσταση

Το Σάββατο 5 Ιουλίου στις 21.30, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα» στον Βόλο, παρουσιάζεται η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει αρχίσει και υπάρχουν προσφορές για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 15 ευρώ. Προπώληση από την more.com

O Θέμης Μουμουλίδης επιστρέφει για τρίτη φορά στην Αντιγόνη, την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή, και σε μια από τις συναρπαστικότερες ηρωίδες στην ιστορία της δυτικής δραματουργίας. Μαζί του ένα σύνολο εξαιρετικών ηθοποιών με την Λένα Παπαληγούρα στον ρόλο της Αντιγόνης και τον Μελέτη Ηλία στον ρόλο του Κρέοντα. Στο ρόλο του φύλακα ο Μιχάλης Οικονόμου.

“Ο πόλεμος τελείωσε. Οι νεκροί περισυλλέγονται κάτω από το σκληρό φως των προβολέων. Το πεδίο της μάχης μεταφέρεται στα γυαλισμένα γραφεία των σύγχρονων κέντρων λήψης αποφάσεων. Ο σκληρός, ενισχυμένος ήχος του σήμερα και η εύθραυστη ανάσα της ζωντανής φωνής, τα ατσαλάκωτα κοστούμια και τα ράκη, τα μηχανοποιημένα και τα βεβηλωμένα σώματα συνθέτουν έναν κόσμο όπου οι συγκρούσεις οξύνονται και οι αντιθέσεις βαθαίνουν”.

Η δική μας Αντιγόνη…

Στη σύγχρονη ζωή, η Αντιγόνη είναι παρούσα στα hot spots που στοιβάζουν, στις δομές που φυλάσσουν, στα σύνορα που ηλεκτροφορούν, στις θάλασσες που πνίγουν. Είναι παρούσα στα διαρκώς επεκτεινόμενα στρατόπεδα-τάφους ζώντων, στις έδρες και τις ενέδρες του θανάτου.
Το ΟΧΙ της Αντιγόνης ορθώνεται ως η απόλυτη κατάφαση.

Ερμηνεύουν:
Λένα Παπαληγούρα, Μελέτης Ηλίας, Μιχάλης Οικονόμου, Θανάσης Δόβρης, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Λίλα Μπακλέση, Λένα Μποζάκη, Γιώργος Νούσης, Βαγγέλης Σαλευρής , Ιώβη Φραγκάτου

Παραγωγή: Εποχή Τέχνης, 5η Εποχή, Αrs Aeterna

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 23 € [κανονικό] | 20 € [ανέργων, φοιτητικό, ΑμεΑ]
Προπώληση: more.com
ΠΡΟΣΦΟΡΑ εισιτηρίων στην τιμή των 15 € για περιορισμένο αριθμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.