Το «4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορών Νέας Αγχιάλου»

Aνοίγει τις πύλες του, την Παρασκευή 28 Ιουλίου

Aνοίγει τις πύλες του, την Παρασκευή 28 Ιουλίου, το «4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορών Νέας Αγχιάλου». Πρόκειται για το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που φέτος έχει την τιμή να φιλοξενεί αποστολές των χωρών ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ – ΣΕΡΒΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ και ΕΛΛΑΔΑΣ. Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου συνδιοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου και τον Σύλλογος των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου – την Περιφέρειας Θεσσαλίας – τον Δήμου Βόλου – το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και το Επιμελητηρίου Μαγνησίας υπό την αιγίδα της IOV, από 28 έως και 30 Ιουλίου στον παραλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «οι χορευτικές αποστολές θα παρουσιάζουν καθημερινά διαφορετικά χορευτικά και μουσικά προγράμματα και σε συνδυασμό με τις ποικίλες ελληνικές χορευτικές αποστολές, θα μας περιπλανήσουν σε μια πανδεσία ακουσμάτων και χορών. Ένα μοναδικό θέαμα με πολυπληθείς χορευτές καθημερινά θα απογειώσουν το κοινό!
Την τελευταία ημέρα στις 30 Ιουλίου θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τους Γιώργο Πάγκαλο και Άϊντα, μετά το πέρας των παρουσιάσεων των χορευτικών ομάδων. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον συντοπίτη μας για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή και την προσφορά τους σ’ αυτή μας την προσπάθεια! Κάθε μέρα θα πραγματοποιείται παρέλαση χορευτικών από την κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου με κατάληξη τον τόπο διεξαγωγής του φεστιβάλ: στον παραλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα παραβρεθούν εντεταλμένοι ξένων πρεσβειών της Ινδονησίας και της Κολομβίας.
Ο Σύλλογος των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου και η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου σας περιμένουν όλους σ’ αυτό το μοναδικό πολιτιστικό τετραήμερο κι ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμου Βόλου, το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και το Επιμελητήριο Μαγνησίας για την αμέριστη έμπρακτη βοήθεια και συμπαράστασή τους για την επιτυχή διεξαγωγή αυτού του φεστιβάλ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.