«Το Waltz των Χριστουγέννων»

Βραδιά χορού στο «Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο»

Η Διεύθυνση πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, στο «Waltz των Χριστουγέννων», μία βραδιά χορού, στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο, στο πλαίσιο της έκθεσης «Shall we Dance? Γιορτές με τέχνη και Χορό».

Συμμετέχουν οι Σχολές Χορού Chorus Line, Dance Academy, Dance Studio και το καλλιτεχνικό ζευγάρι Αντώνης Στάμος & Νικολέτα Δεφαράνα. Πρόκειται για μία εορταστική βραδιά ballroom Χορών με χορούς βαλς, τάγκο και Foxtrot.

Στο δεύτερο μέρος της εορταστικής βραδιάς θα ακολουθήσει πάρτυ στο οποίο όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν εφόσον το επιθυμούν την ευκαιρία να χορέψουν στους εορταστικούς ρυθμούς.

Η ομαδική εορταστική έκθεση «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗ 7», διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών της πόλης. Οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένο το έργο σημαντικού μέρους του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης, αφού στην έκθεση συμμετέχουν εβδομήντα καλλιτέχνες με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής και κοσμήματα, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να συνυπάρξουν δημιουργικά σε αυτό το «ομαδικό ετήσιο καλλιτεχνικό ραντεβού».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Διεύθυνση: Μεταμορφώσεως 3. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421031701.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.