Ευθύμης (Terror X Crew/AE) Live στο Lab Art

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου για μια μοναδική συναυλία

Ο Ευθύμης παρέα με τον Αρτέμη και τον Dj Alx δημιούργησαν τους Terror X Crew το 1992, το συγκρότημα που έμελε να ταράξει τα νερά της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας, πυροδοτώντας την άνθιση του ελληνικού hip hop και επηρεάζοντας έτσι την ελληνική μουσική σκηνή.

Οι Terror X Crew κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά το 1995, ένα ΕΡ το οποίο περιέχει τα κλασσικά και αγαπημένα «Να τους δω να τρέχουν», «Επαναστάτες της Υπόγειας Σκηνής». Ο Δίσκος τους «Η Πόλις Εάλω» το 1997 έφερε πραγματική επανάσταση στο εγχώριο hip hop και οι Terror X Crew φάνηκαν αποφασισμένοι να μεταδώσουν αυτό το νέο μουσικό ρεύμα πραγματοποιώντας συναυλίες σε κάθε γωνιά της χώρας, δημιουργώντας έτσι fan bases σε κάθε πόλη η οποίες ακόμη μένουν πιστές στον ήχο τους. Ο δίσκος άφησε σαν κληρονομιά κομμάτια όπως «Ο Έλληνας που έχεις συνηθίσει» και «Χιπ Χοπ Χούλιγκανς». Η «Γεύση του Μένους» το 1999 ήρθε για να δώσει νέα ώθηση στην ήδη ανοδική πορεία του γκρουπ και του ολοένα πιο διαδεδομένου ελληνικού hip hop, με κομμάτια όπως η «Κομπόστα» και «Δείξε Σεβασμό». Την ίδια χρονιά οι Terror X Crew επιλέγονται από τους The Prodigy για να εμφανιστούν πριν από τη δική τους εμφάνιση ως το μεγάλο όνομα του Rockwave Festival. To 2001 κυκλοφορούν τον τελευταίο τους δίσκο «Έσσεται Ήμαρ». Μετά τη διάλυση των TXC Ευθύμης κυκλοφορεί δύο δίσκους με τον Αρτέμη ως ΑΕ, ενώ φέτος κυκλοφόρησε τον πολυαναμενόμενο προσωπικό του δίσκο «Εκδοχή Έψιλον», ενώ ταυτόχρονα-όπως και παλιότερα- οργώνει την Ελλάδα παρουσιάζοντας τη δική του «Εκδοχή».

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου θα εμφανιστεί ζωντανά στο Lab Art για μια μοναδική συναυλία. Μαζί του ένας ακόμη από τους «στυλοβάτες» του ελληνικού hip hop, ο Sifu Versus. Τη βραδιά ανοίγουν οι Don Zio (Σ.Ο.Κ.), Κλίμακα Μηδέν και Soul Matters, τρία βολιώτικα σχήματα που έχουν αποδείξει την αξία τους πολλές φορές πάνω στη σκηνή.

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Είσοδος 10 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: -Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου
-Seven Spots, DaShop, Δημητριάδος 229, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου | Seven σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.