ΔΗΜΑΡ: Όχι στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Να αρνηθεί την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κατά τη συζήτηση της σχετικής πρότασης του Πρωθυπουργού στη Βουλή, αποφάσισε τη Δευτέρα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία συνεδρίασε λίγο μετά την υποβολή του αιτήματος από τον Αντ. Σαμαρά.

Όπως έγινε γνωστό αυτή ήταν η εισήγηση του Φώτη Κουβέλη προς τα μέλη της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, στην πρώτη ενέργεια του κόμματος μετά το 3ο Συνέδριο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Η σχετική ανακοίνωση της Αγίου Κωνσταντίνου έχει ως εξής:

«Συνεδρίασε, σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς, για να συζητήσει και να λάβει απόφαση σχετικά με την πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα άρθρα 84 παρ. 1 του Συντάγματος και 141 παρ. 4 του Κανονισμού της Βουλής.

» Ύστερα από εισήγηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φ. Κουβέλη αποφασίστηκε ομόφωνα η άρνηση ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.