«Εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας», εκτιμά η Κουμουνδούρου

Εφικτό θεωρούν τον στόχο της αυτοδυναμίας στελέχη της Κουμουνδούρου, επικαλούμενα τα ευρήματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων.
Όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι δημοσκοπήσεις που έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα «δείχνουν μια ξεκάθαρη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνοντας την κοινωνική αποδοχή του κυβερνητικού του προγράμματος από ολοένα και περισσότερους πολίτες».
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν μάλιστα ότι πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη το γεγονός ότι οι μετρήσεις αυτές γίνονται σε μη προεκλογική περίοδο «με τα πολιτικά ερωτήματα να είναι λιγότερα πιεστικά προς τους πολίτες».
Παράλληλα, σύμφωνα με τα στελέχη της Κουμουνδούρου, «αυτό που παρατηρείται ξεκάθαρα είναι η αδυναμία της ΝΔ να συγκροτήσει κυβέρνηση ακόμα και μέσω συμμαχιών».
«Τα νούμερα, σε συνάρτηση με τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων αναφορικά με την αποδοχή της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν σαφές ότι η ριζοσπαστική αριστερά πλέον προβάλλει ως η μοναδική εναλλακτική για τους πολίτες λύση. Τόσο κυβερνητικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει, όσοι και οι διεθνείς πρωτοβουλίες και επαφές του ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική λύση», υποστηρίζουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.