Δεν θα ψηφίσει την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, όπως δήλωσε στη Βουλή. Την ίδια στάση θα κρατήσει και ο Χρήστος Αηδόνης, που ανήκει στην ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών.
«Προσωπικά, για δεύτερη φορά δεν θα συναινέσω σε αλλαγές που δεν λύνουν το πρόβλημα και εν τέλει δημιουργούν -και δικαίως- ένα αίσθημα εμπαιγμού σε χιλιάδες φορολογούμενους», είπε ο κ. Σηφουνάκης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Υγείας για το σύστημα αμοιβών στα νοσοκομεία.
«Δεν ξέρω», πρόσθεσε, «αν θα φτάσω στο σημείο να “αναπολήσω τον ΕΕΤΗΔΕ”, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αλλά δεν θα συνηγορήσω στη συνέχιση μίας εξόφθαλμης αδικίας».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.


































