Κόντρα Ψινάκη – Παπαρήγα για την «πολιτική lifestyle» στον Μαραθώνα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Απαξιωτική ήταν η απάντηση που έδωσε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στην πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και τέως γενική γραμματέα, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για πολιτική lifestyle στον δήμο.

«Όπως λέει και ο δήμαρχός μας, του Μαραθώνα, θα μας φέρει τους ευηπόληπτους πλούσιους εκεί που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση. Θα μας φτιάξει μαρίνες, εκεί που έρχεται κάθε λίγο ο “αχόρταγος” και παίρνει τα κατοστάρικα, αυτό είναι ο πολιτισμός» είπε η κ. Παπαρήγα, κάνοντας τον κ. Ψινάκη να της δώσει αμέσως απάντηση, με τη διευκρίνιση ότι ποτέ δεν την έχει συναντήσει.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Ψινάκης φέρεται να είπε: «Αν διαψεύδω κάθε φορά κάθε αηδία που λέει ο οποιοσδήποτε, θα έκανα μόνο αυτή τη δουλειά.

Σημειώνεται ότι η κ. Παπαρήγα είναι δημότισσα Μαραθώνα και διαμένει στη Νέα Μάκρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.