Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει τη ρεαλιστική ουτοπία του

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά κάνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μπερδεύοντας ωστόσο λίγο τους ρόλους…

Όταν η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, μιλάει για ψεύτικες υποσχέσεις, ένα απομένει. Να πέσει φωτιά να μας κάψει. Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη λοιπόν, την ώρα που η συγκυβέρνηση θα «σφίξει» κι άλλο τη θηλιά στο κεφάλι των ελλήνων φορολογούμενων, κατηγορεί την αντιπολίτευση για φαντασιώσεις και ρεαλιστικές ουτοπίες και μάλιστα χωρίς καμία ντροπή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Την ώρα που η κυβέρνηση παλεύει βήμα – βήμα με την πραγματικότητα, οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικεύεται στις φαντασιώσεις και στις… «ρεαλιστικές ουτοπίες», συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης.

Μεταξύ άλλων, φαντασιώνονται πως έχουν ήδη βρει 5 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Φανταζόμαστε πως με τον ίδιο τρόπο θα βρουν και τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια τα οποία χρειάζεται η χώρα για να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες της.

Δυστυχώς, εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα ράλι ψεύτικων υποσχέσεων και λεονταρισμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.