Έχει μεγάλη πλάκα…

Μεγάλη πλάκα έχει ο αγαπημένος ηγέτης της πόλης, ο οποίος προκειμένου να κάνει μια χειραψία με έναν υπουργό (ακόμη και πρώην) και να φωτογραφηθεί μαζί του, είναι ικανός να επικαλεστεί προσωρινό Αλτσχάϊμερ και να δώσει το χέρι του στον άνθρωπο  (όπως ισχυρίζεται ο ίδιος) το κόμμα του οποίου τον έστειλε (αδίκως ή δικαίως μένει να αποδειχτεί) στη φυλακή.

Ίσως να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας, το πως ο αγαπημένος ηγέτης, διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα να καθυβρίζει και να αποδίδει ευθύνες στο πολιτικό σύστημα των τελευταίων 40 χρόνων που κατέστρεψε τη χώρα και παράλληλα να χαριεντίζεται μαζί τους και να βγαίνει φωτογραφίες. Φανταζόμαστε στη σύντομη επαφή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο αγαπημένος ηγέτης, δεν αναφέρθηκε στη δοκιμασία του και την άδικη, όπως ισχυρίζεται, προφυλάκισή του για τους στημένους αγώνες, δεν κατακεραύνωσε τον πρώην στενό συνεργάτης του κ. Βενιζέλου Παύλο Γερουλάνο για το ότι έριξε τον Ολυμπιακό Βόλου από την Α’ στη Β’ Εθνική, ούτε του είπε λέξη ότι κατέστρεψε τη χώρα αυτό και το ΠΑΣΟΚ.  Που να βρει χρόνο ανάμεσα στα φλας. Άλλωστε αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μάλιστα ο αγαπημένος ηγέτης δεν δίστασε να δημοσιεύσει την φωτογραφία από την σύντομη αυτή επαφή στο φυλλάδιο που εκδίδει και δημοσιεύει δημοσκοπήσεις αυτοϊκανοποίησης, (δηλαδή του ποσοστού ικανοποίησης που έχει αυτός και συνεργάτες του από τον ίδιο τους τον εαυτό). Εάν αυτό δεν είναι αυτοϊκανοποίηση, τότε τι είναι;

Ο αγαπημένος μας ηγέτης βέβαια συνάντησε και άλλους ηγέτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους προκειμένου να δείξει στους Μονεγάσκους συμπολίτες του, ότι έχει συναντήσεις σε κορυφαίο επίπεδο προς όφελος των πολιτών και του Δήμου. Δεν ήξερε όμως ότι έδινε το χέρι του σε αυτόν που ουσιαστικά αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα του αγαπημένου εθνικού εργολάβου, ναι εκείνου που πριν από λίγο καιρό έβριζε δια τηλεοράσεως για την “αγιογραφία” που του έκανε στην εφημερίδα του. Άλλα τι τα θες και τα αναλύεις, που να ξέρει ο κόσμος τώρα…Έχεις μεγάλη πλάκα αγαπημένε ηγέτη. Με τόσα αυτογκόλ σε μια ημέρα, έκλεψες τη δόξα ακόμα και από τον Μαζουακού!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.