Ας θυμηθούμε τι συνέβη σε 16 μήνες

Ας γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο και ας θυμηθούμε τις πιο σοβαρές αήθεις ενέργειες που έγιναν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ή και έξω απ’ αυτήν. Σε μόνιμη βάση, ύβρεις κατά πολιτικών συμπολιτών και δημοσιογράφων, οι οποίοι δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της εξουσίας Μπέου.

-Την ρατσιστική επίθεση του δημάρχου Μπέου κατά της δημοσιογράφου Ειρήνης Θεοδωροπούλου για το ύψος της και την αγορά- δώρου ψηλοτάκουνων παπουτσιών, διότι του ασκούσε κριτική.

Την σεξιστική επίθεση κατά της δημοτικής συμβούλου Φωτεινής Κοκκινάκη, με την επίθεση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δήθεν φαντάρων που ζητούσαν το τηλέφωνο της όταν την…χρειαστούν.

Την χυδαιότητα με την οποία απευθύνθηκε ο δήμαρχος κ. Μπέος, κατά της Νατάσας Οικονόμου.

-Την φραστική επίθεση εναντίον του Γ. Παπανδρέου όταν ήρθε στην πόλη μας και τον τσαμπουκά του δημάρχου.

-Τα γεγονότα της ΔΕΥΑΜΒ για το νερό, την φραστική επίθεση κατά ενός συμπολίτη και το ξύλο που έπεσε, απαγορεύοντας τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν.

-Το ξύλο που έπεσε κατά των φιλόζωων στην παραλία του Βόλου, όταν προκαλούσε με την σύλληψη αδέσποτων.
-Με την δήλωση του ότι «θα φάνε ξύλο οι αναρχικοί» από ομάδα κρούσης Μπέου.

-Από τις δεκάδες αήθεις δηλώσεις του κατά συμπολιτών και πολιτών των αντιπάλων που τόλμησαν να διαφωνήσουν μαζί του.

-Η προκλητική στάση του εναντίον συμπολιτών μας με τελευταίο περιστατικό αυτό εναντίον του δημοτικού συμβούλου, Τέλη Δουλόπουλου, και τα όσα συνέβησαν προχθές στο δημοτικό συμβούλιο, με αποκορύφωνα την συμπλοκή κουκουλοφόρων με το στέλεχος των Χρυσαυγιτών και απώτερο σκοπό να εμφανιστούν στους πολίτες ως «θύματα» των αριστερών.

Αυτό που προσπάθησαν μήνες τώρα, να προκαλέσουν δημοτικούς συμβούλους με τις ύβρεις και απειλές να τους επιτεθούν και δεν το κατάφεραν ως προχθές, το πέτυχαν με την προβοκάτσια εναντίον των Χρυσαυγιτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.