Γέμισε πηγαδάκια η τοπική ΝΔ

Στη Νέα Δημοκρατία ανοίγουν πηγαδάκια. Οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος άρχισαν εντόνως να τους απασχολεί η τοπική εξουσία και ποιοι θα ελέγξουν τη ΝΟΔΕ, ποιοι θα βγουν σύνεδροι και ποιοι θα εκλεγούν στις τοπικές δημοτικές οργανώσεις.
Από τους εκλεγέντες θα εξαρτηθούν πολλά στη Μαγνησία, αν μάλιστα η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, τότε πολλοί ευελπιστούν σε «μεγαλύτερες» καρέκλες.

Παρακολουθώ τις κινήσεις πολλών, χωρίς να δηλώνω ντετέκτιβ, αλλά να ξέρουν οι ανακατεύοντες την πολιτική τράπουλα στο Βόλο ότι έχω μάτια παντού. Δευτέρα βράδυ, υπήρχε μια μεγάλη μάζωξη στο Volos Palace, με κουβέντα για τις προσεχείς εκλογές. Τα «μάτια» μου είδαν Πέτρο Μπατζιάκα, πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Δήμο Νταόπουλο, πρώην Γ.Γ. της ΝΟΔΕ, Βαγγέλη Καπούλα, τον γιατρό Στέλιο Πολύζο και πολλούς άλλους Νεοδημοκράτες. Η κίνηση συζητά για τον Δήμο Νταόπουλο, ο οποίος και στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος, αλλά έχασε από τον Γιώργο Κίτσιο (56-31).

Η κίνηση Κοπάνα
Ο Αχιλλέας Μπέος, θέλει να ελέγχει το κόμμα της ΝΔ τοπικά και με τον συνεργάτη του, Γιώργο Σκλιά, βάζει μπροστά τον Αργύρη Κοπάνα.
Προχθές βράδυ, μπροστά στο δημαρχείο, είχαν μικρό πηγαδάκι, μαζί με τον κ. Γ. Χρηστάκη, ο οποίος είναι ο άνθρωπος του Ζέττα Μακρή, ενώ νωρίτερα οι τρεις τους ήταν στο γραφείο του Μπέου και κουβέντιασαν πολλά. Η είδηση όμως είναι ότι ο Αργύρης Κοπάνας δεν θα υποστηριχτεί ούτε από τον βουλευτή, Χρ. Μπουκώρο, ούτε από την πρώην βουλευτή, Ζέττα Μακρή, ούτε από τον κ. Καλτσογιάννη. Όλοι είναι προβληματισμένοι για το αν μπορεί και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να παραδώσουν το κόμμα στον Μπέο και τα Μπεόπουλα.

Η τρίτη κίνηση
Αυτό που μαθαίνω είναι ότι υπάρχει και μια τρίτη κίνηση στο Νεοδημοκρατικό χώρο, αρκετά αξιόλογη, με έναν νέο άνθρωπο, που έχει περάσει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με την πρώην βουλευτή και υπουργό, Ζέττα Μακρή και πίσω από τη νέα κίνηση είναι μια δημογερόντισσα της ΝΔ, που ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στο κόμμα. Προβλέπω μεγάλη μάχη με τους δημογέροντες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.