Γιατί κοντραρίστηκαν Μπέος- Λουκάς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πάνω από ένα μήνα του τα είχε κρατημένα ο Χρήστος Λουκάς του Μπέου και οι γνωρίζοντες ανέμεναν την έκρηξη του. Η ευκαιρία δόθηκε με το θέμα του Ολυμπιακού, όπου ο Λουκάς δεν σηκώνει και πολλά όταν πειράζεις την ομάδα του.
Η πρώτη αφορμή της κόντρας του Λουκά με τον Μπέο, έγινε με την εκλογή από το δημοτικό συμβούλιο ως δημάρχου, του Θάνου Θεοδώρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Χρήστος Λουκάς δεν ήθελε σε καμία περίπτωση τον Θεοδώρου, διότι ως γνωστόν ο νέος δήμαρχος, όπως υποστηρίζει, είναι Πασοκογενής και όπως έλεγαν οι Νεοδημοκράτες που στήριξαν την δημοτική αρχή Μπέου, ψήφισε τελευταία ΣΥΡΙΖΑ, (ήταν φαίνεται στην κάλπη μέσα) έτσι σε καμία περίπτωση «δεν ήθελαν τον Συριζαίο να τον κάνουν δήμαρχο». Επίσης, είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Λουκάς «μανατζάριζε» ως δήμαρχο τον Δημήτρη Πέγιο, καθότι τους συνέδεε μια πολύχρονη φιλία, αλλά και μια επαγγελματική συνεργασία. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Βόλος 9,86» έχει πρόεδρο Δ.Σ. της Α.Ε. τον Δημήτρη Πέγιο, και μεγαλομέτοχος είναι ο Χρήστος Λουκάς.

Ο Χρήστος Λουκάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαμήνυσε στον Μπέο την αντίθεσή του ή την δυσαρέσκεια του με την επιλογή του, αλλά ως γνωστόν, ο σε αργία δήμαρχος δεν δέχεται νουθεσίες και αποφασίζει πάντα αυτό που νομίζει εκείνος πως είναι σωστό, οπότε ανταλλάχθηκαν οι πρώτες προειδοποιητικές βολές. Ως γνωστόν, ο Χρήστος Λουκάς και ο «Βόλος 9,86» στήριξαν προεκλογικά και μετεκλογικά την δημοτική αρχή Μπέου και αυτός δεν στάθηκε καθόλου αγνώμων απέναντι τους, με την οικονομική ενίσχυση από την ΔΕΥΑΜΒ με το ποσό των 3.000 ευρώ για την δημοσιοποίηση σποτ για την εξοικονόμηση νερού. Ο Χρήστος Λουκάς όμως και ο αντιδήμαρχος κ. Πέγιος δεν προσέβλεπαν μόνο στην ενίσχυση από τη ΔΕΥΑΜΒ, αλλά και σε πολλά άλλα, αν ο Μπέος έκανε δήμαρχο τον συνεργάτη του. Η ευκαιρία για να «χτυπηθεί» ο Μπέος δόθηκε στον Χρήστο Λουκά, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο σε αργία δήμαρχος, ο οποίος μόνος του ανακοίνωσε, μέσω του Άστρα, ότι την Δευτέρα θα έδινε συνέντευξη στον Χρήστο Λουκά, πίστευε ότι θα έβρισκε ένα φιλικό περιβάλλον να αντιμετωπίσει και πως θα έβγαινε κερδισμένος από αυτή την παρουσία του. Έκανε όμως λάθος, διότι ο Χρήστος Λουκάς είχε αποφασίσει να του δώσει το μήνυμα, προς έκπληξη όμως του Αχιλλέα, ο οποίος δεν περίμενε ποτέ ότι θα τον αντιμετώπιζε με αυτό τον τρόπο. Άλλωστε, λόγω του φιλικού του περιβάλλοντος του που έτυχε στην προηγούμενη συνέντευξη του στον Χρήστο Λουκά, που είχε φέρει στο στούντιο να παρακολουθήσει και ολόκληρη η κουστωδία του.

Ο Χρήστος Λουκάς, παραδόξως, είπε ότι δεν θα δεχθεί κανέναν στο στούντιο και αποδέχτηκε να είναι έξω από αυτό μόνον ο Δ. Πέγιος. Αντίθετα, στην περσινή εκπομπή του με καλεσμένους τους Μπέο, Καρεκλίδη, Τασσοπούλου και Μαρέδη, παρότι ο Γ. Καρεκλίδης είχε ζητήσει να μην παρευρίσκεται η κουστωδία στο στούντιο, ο Χρήστος Λουκάς δεν το είχε αποδεχθεί το αίτημα, με αποτέλεσμα ο Μπέος να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις.

Τελικά, το ίδιο σκηνικό διαμορφώθηκε προχθές, μόνο που τις ύβρεις τις εκστόμισε κατά του Χρήστου Λουκά, ο οποίος πέρυσι είχε δεχθεί να χρησιμοποιεί ακατανόμαστες φράσεις εναντίον του συναδέλφου του, Γ. Καρεκλίδη. Πληροφορίες από το περιβάλλον Μπέου, υποστηρίζουν ότι πνέει τα μένεα κατά του Χρήστου Λουκά και έχει δημιουργηθεί πλέον ένα κακό κλίμα, άλλωστε αυτό αποδείχθηκε και στη χθεσινή παρουσία του στον Σωτήρη Πολύζο, που επανέλαβε ότι πρόκειται για «σκουλήκι». Ενώ αν ήταν «σωστός», όπως ο κ. Πολύζος, θα ήταν έντιμος δημοσιογράφος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.