Είναι επικίνδυνος ο Μπέος

Ο Μπέος, αποδεικνύεται, εκτός αυτών που θα κριθούν στις 15 Απριλίου από τη δικαιοσύνη, ότι είναι ένας επικίνδυνος για την πόλη πλέον άνθρωπος.

Κίνηση πολιτών δημιουργήθηκε στο Facebook, για την στήριξη του Αχιλλέα Μπέου, με ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την οποία ζητούν να προσυπογράψουν οι Βολιώτες. Οι φίλοι του Αχιλλέα Μπέου, ζητούν να αναγνωριστεί το αναφαίρετο δικαίωμα του να κριθεί από το φυσικό του δικαστή και μόνο και να γίνει σεβαστή η ελεύθερη εκφρασμένη βούληση των πολιτών και να μην ακυρωθεί αυτή από τις αυθαιρεσίες και ηθικά απαράδεκτες ενέργειες κάποιων που «ξεβολεύτηκαν» και ζημιώθηκαν από αυτή την κατάσταση.

Αναλυτικά:
«Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
Κοινοποίηση: Υπουργός Δικαιοσύνης
Υπουργός Εσωτερικών
Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Γιατί άραγε;)

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Εμείς οι πολίτες του Βόλου που υπογράφουμε αυτή την επιστολή, απευθυνόμαστε σε σας με αφορμή την αργία στην οποία τέθηκε προσωρινά ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Αχιλλέας Μπέος και που έχει επιφέρει μια τεράστια αναστάτωση στην τοπική μας κοινωνία.

Η πικρή αίσθηση που υπάρχει στους περισσότερους εμάς , είναι ότι στο πρόσωπο του Δημάρχου μας, τον οποίο εμείς δημοκρατικά και με μεγάλη πλειοψηφία εκλέξαμε, τιμωρείται η πόλη μας και καταδικάζεται στην επιστροφή στο τέλμα και στην απραξία, όπου τόσα χρόνια βρίσκονταν.
Παράλληλα όλοι εμείς οι πολίτες του Βόλου σας εκφράζουμε τη αγωνία και την ανησυχία μας, αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι ένας ολόκληρος μηχανισμός, που ανήκει στο κόμμα και την κυβέρνησή σας, επιχειρεί να συντρίψει το Δήμαρχό μας, με επιπλέον «φωτογραφικά» μέτρα που είναι ξεκάθαρα αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά, για λόγους που μας είναι δύσκολα κατανοητοί.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Θεωρούμε άδικη και απάνθρωπη τη συγκεκριμένη συμπεριφορά έναντι του κ. Αχιλλέα Μπέου και επικαλούμενοι τις δημοκρατικές σας ευαισθησίες σας ζητούμε να παρέμβετε και να τη σταματήσετε. Ζητούμε να γίνει σεβαστή η ελεύθερη απόφαση μας να αναθέσουμε στον Αχιλλέα Μπέο τις τύχες της πόλης μας, μέσα από τον πιο νόμιμο δημοκρατικό τρόπο, τις εκλογές, και να μην ακυρωθεί αυτή από τις αυθαιρεσίες και ηθικά απαράδεκτες ενέργειες κάποιων που «ξεβολεύτηκαν» και ζημιώθηκαν από αυτή την κατάσταση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και εσείς δεν επιθυμείτε να μας στρέψετε εναντίον σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν τα εκδικητικά και ταπεινά ένστικτα ορισμένων και θα παρέμβετε να δώσετε την σωστή δημοκρατικά και ηθικά λύση και επιτέλους να επιτραπεί στο Δήμαρχο να κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όπως κάθε άλλος Έλληνας πολίτης, χωρίς πιέσεις και παρεμβάσεις, με βάση του Σύνταγμα και τους Νόμους, με απόλυτο σεβασμό και προστασία στα ανθρώπινα και ατομικά δικαιώματα και μη καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας.
Με τιμή
Οι υπογράφοντες πολίτες του Βόλου».

Η επιστολή των ολίγων, εκ του δημαρχείου εκπορευόμενων βολεμένων κολλητών του Μπέου, με εντολή του, προσπαθούν να πείσουν τους Βολιώτες που ψήφισαν για δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, ότι η πολιτεία τον αδικεί και ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού, απειλώντας τον μάλιστα ότι θα στραφούν εναντίον του.

Η ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό, αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, ότι ο Αχιλλέας Μπέος νόμιζε και πιστεύει ότι επειδή ο Βολιώτικος λαός τον ψήφισε δήμαρχο, θα αθωώνονταν από τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται. Η αδέκαστη δικαιοσύνη, που δικάζει όλους τους Έλληνες και τους 83 συγκατηγορουμένους του Μπέου, θα πράξει το καθήκον της. Η δικαιοσύνη, δεν χρειάζεται τις υπογραφές των Βολιωτών για να δικάσει αμερόληπτα, βάσει του Συντάγματος και τους νόμους του κράτους.

Η ανοιχτή επιστολή των υποστηριχτών του Αχιλλέα Μπέου, το μόνο που θέλει να καταδείξει είναι ότι σε περίπτωση καταδίκης του, θα έχουν δράσει κάποιες δυνάμεις καταδιωκτικές και με ταπεινά ένστικτα. Κάποιοι μηχανισμοί, που θέλουν να φέρουν στην πόλη του Βόλου στο τέλμα και την απραξία (!).

Αναζητούμε στην επιστολή αυτή την λεβεντιά του «Μεγάλου Ηγέτη», αλλά δυστυχώς διακρίνουμε έναν άνθρωπο που εκλιπαρεί, βάζοντας ως ασπίδα τους ψηφοφόρους, που συνεχώς τον εγκαταλείπουν. Άρχισαν πρώτα οι Ολυμπιακοί να φωνάζουν «Λευτεριά στον Ολυμπιακό» και έρχονται σε λίγο από πίσω και οι Βολιώτες να φωνάξουν «Λευτεριά στην πόλη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.