Η επανεμφάνιση του Απ. Παπατόλια

Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, έδωσε το παρόν, ύστερα από πολύ καιρό, ο δημοτικός σύμβουλος, Απόστολος Παπατόλιας. Ο πρώην Νομάρχης, είχε κάνει την επιλογή του όλο αυτό το διάστημα ν’ απέχει των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, λόγω της απουσίας θέσεων και ελεύθερης έκφρασης. Με το που πάτησε το πόδι του στο δημοτικό συμβούλιο τον καλωσόρισε ο Αχιλλέας Μπέος με την φράση «Καλώς τον Λάκη», αλλά ο κ. Παπατόλιας ουδεμία απάντηση έδωσε, απλά κάθισε στα έδρανα, δίπλα στους «6» ανεξάρτητους και στην κ. Ανδρέου- Μεικοπούλου.
Η έκπληξη δεν ήταν μεγάλη από την θέση που πήρε, διότι ο Απ. Παπατόλιας είναι γνωστό ότι έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι φυσικά τοπικά, χωρίς όμως να τα έχει «χαλάσει» με την «Επιλογή Ευθύνης» και την Νατάσα Οικονόμου, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Απόστολος Παπατόλιας έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι στους «6» ανεξάρτητους, αλλά και γενικά στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν πρόκειται ν’ ασχοληθεί πολιτικά στο Βόλο και την Μαγνησία πλέον και τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.