Η Ευρώπη μπροστά στις ευθύνες της

Το βαρύ, αιματηρό χτύπημα με 34 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, από έναν θρησκευτικό πόλεμο που μεταφέρουν στην καρδιά της Ευρώπης, ασφαλώς προβληματίζει, μετά από αυτό του Παρισιού.
Η Ευρώπη, που έχει τις ευθύνες της, μαζί με την Ρωσία και τις ΗΠΑ, για την ανάφλεξη ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου στη Μέση Ανατολή, τώρα δέχεται το δεύτερο χτύπημα που την τρομάζει και αναπτύσσει περισσότερες ομοφοβικές τάσεις που ήδη τις αισθανόμαστε.
Η κατάσταση στην Ευρώπη μυρίζει μπαρούτι και κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί αυτή, όταν η διαφορετικότητα των λαών της, έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι μπορούν να φθάσουν στα άκρα του φασισμού και να γίνουμε μάρτυρες μιας φασιστικής Ευρώπης, που πριν από 80 χρόνια ξεκλήρισε τους τσιγγάνους, τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους, τους κομμουνιστές και αύριο μπορεί να κυνηγά όποιους έχουν μελαμψό ή μαύρο χρώμα, θεωρώντας τους όλους εγκληματίες και Τζιχαντιστές.
Η ευθύνη όλων των δημοκρατικών, σοσιαλιστικών και αριστερών κομμάτων είναι να διαφυλάξουν την ειρήνη και να την επιβάλλουν στην Μ. Ανατολή. Αρκετά έπαιξαν με την φωτιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.