Κρυφτούλι

Πυρ και μανία είναι η πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα με τα όσα γίνονται στη ΔΕΥΑΜΒ. Μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ανέφερε για το κρυφτούλι που έπαιζαν μαζί της υπηρεσιακοί παράγοντες της επιχείρησης, όταν εκείνη ζήτησε να ενημερωθεί για τις εισηγήσεις.

Ο ένας της έλεγε πως δεν είναι έτοιμες και δεν μπορεί να την ενημερώσει, ενώ ο γενικός διευθυντής, ο οποίος βρισκόταν στην υπηρεσία του, δεν εμφανιζόταν στα τηλέφωνα. Μιλούσε με την γραμματέα του γενικού διευθυντή, άφηνε μήνυμα να την καλέσουν πίσω, δεν έβγαιναν στα τηλέφωνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να λάβει τα θέματα το πρωί της Τρίτης, στις 7.30.

Η κ. Καπούλα, δήλωσε πως η ΔΕΥΑΜΒ δεν είναι επιχείρηση ατομική. «Ο Εισαγγελέας καραδοκεί πάνω από το κεφάλι μας. Μήπως νομίζει κάποιος ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι άμοιρα των ευθυνών τους και θα πουν μετά συγνώμη δεν διαβάσαμε , δεν μας έστειλαν τις εισηγήσεις ή θα πάω εγώ στον Εισαγγελέα να πω ότι ο κ. Παπαευσταθίου αποφάσισε να λειτουργήσει κατ’ αυτό τον τρόπο το διοικητικό συμβούλιο και εγώ ήμουν αδιάβαστη;

Ή μήπως δεν έγιναν λάθη τόσο καιρό; Η αμοιβή του κ. Παπαευσταθίου έχει πάει και έχει έρθει λάθος πεντακόσιες φορές από εισηγήσεις του νομικού συμβούλου.

Τα πράγματα στη διοίκηση πρέπει να είναι τόσο προσεκτικά , είναι τόσο επικίνδυνα και οι αποφάσεις αφορούν όλους τους συμπολίτες μας, το νερό είναι όλων μας, τα χρήματα για τα οποία συζητάμε εμείς εκεί μέσα και παίρνουμε αποφάσεις για χιλιάδες ευρώ είναι όλων μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.